Update!

För att ytterligare illustrera min passion för kolasnören lägger jag upp en bild på - kolasnören! mmmm, det är kärlek när den är på riktigt! ;)

image42


Shit, mina pommes i ugnen... Måste rusa!

Dinnertime!

Ikväll blir det ugnsstekt kycklingfilé, bearnaisesås och pommes frites. Härligt fredagsslappt, men ack så gott. Älskar att doppa pommes i bearnaisesås.

Var precis borta och handlade fredagsgodis (ett måste!). Ikväll blir det älsklingsgodiset alla tider; kolasnören! Mumma, så gott! Älskar att knyta massa knutar på snöret så att det blir sådär tjockt och sedan äta upp...

Vilket är ditt favoritgodis?

Jippie!

Jippie!
Såhär glad är jag idag;




Varför? Jag ska på anställningsintervju nästa vecka! Ibland är jag så bra! It made my day!


Ikväll blir det fira av. Med godisfrossa, god mat och fanta! (Alkoholen väntar jag med tills imorgon!)
Och älsklingen såklart! Framför en (förhoppningsvis) bra film.

Vad gör du idag?


I mitt öra

Härlig dag idag! Solen skiner, himlen är blå, fåglarna kvittrar och jag har precis varit på promenad. Underbart! Nu ska jag dyka ned med näsan före (aj!) i böckerna igen.

Det här lyssnar jag på samtidigt som jag pluggar. Peter Jöback, vilken röst han har. Får mig alltid att tänka på Aladin och hur mkt jag var kär i honom (Aladin) då den filmen var populär.

Peter Jöback och Annika Granlund - Han är med mig nu


Nej, nu ska jag plugga!

Sweet dreams

Nej, nu ska jag sova! Har ju som sagt en härlig tvättid imorgon mellan 7-10. Längtar *not*. God natt!

Mirakelbebis

Snacka om att bli välkomnad till världen alltså! kolla in här!


Det jobbigaste med att bo i lägenhet

Det jobbigaste med att bo i lägenhet måste vara att passa alla tvättider. och att komma ihåg att boka dem. Flyttade hemifrån i höstas, från ett hem med diskmaskin och tvättmaskin i hushållet, till en lägenhet. Utan båda diskmaskin och tvättmaskin. Fine, tänkte jag i början, det kan väl inte vara så jobbigt? Diska för hand är enkelt, och att boka tvättstugan handlar ju bara om att få in en rutin. Oh my, vad naiv jag var! 
Vad gäller diska för hand, så blir det bara rent om man använder YES. Köpte ett billigt märke först, och det blir helt enkelt inte rent. 
Vad gäller tvättstugan däremot, så har jag aldrig haft en riktigt bra tid, ni vet mellan 19-22 en vardag? Nej, för de tiderna tar hela jä*la gårdens barnfamiljer. Okej, men tiden innan då? Mellan 16-19? Nej, för de tiderna försvinner  till resten av gårdens alla pensionärer. Jag menar, gör de inte annat än tvättar eller? Pensionärer kan väl gå i samma kläder varje dag?! Så de enda tiderna som blir över är alltså mellan 7-10 på morgonen.

Egen tvättmaskin är vad som står överst på min önskelista när jag fyller år. Mamma, om du läser de här vore jag jätteglad över en tvättmaskin...

Nej, nu ska jag äta kvällsmat. Köttbullar och stuvade makaroner. mumma!


Oldies rock!

Och så börjar även den här dagen lida mot sitt slut. Storhandlingen gick bra, trots att brandlarmet (!) gick på maxi mitt under vår shoppingtur (yeah, right! Shopping? Njae... Mat!). Vi promenerade hem i solskenet och åt en god baguettefrukost. Mumma! Efter det dök jag ned i böckerna, och nu är det dags att sticka iväg och träna. Idag blir det antagligen ett corepass på F&S, eller ett vanligt medel. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Hittade nedanstående klipp på en blogg igår, haha så roligt! Oldies rock!



Nej, nu blir det träning för hela slanten. Hörs!

Konsten att storhandla

Fin dag idag. Solen skiner, vi har ingen mat hemma och måste därför storhandla innan (!) frukost. Fy! Och inte nog med det, vi måste dessutom (tack, studentliv!) tre (3!) km för att komma till mataffären. Härlig start på dagen! Fast å andra sidan är det självförvållat. Vi kunde ju ha handlat igår, men det gjorde vi inte så därför får det bli såhär idag. Och vem har sagt att man mår dåligt av en långpromenad innan frukost?

Idag ska vi storhandla det här;

image37

Nej, fel bild! Det här ska givetvis storhandlas;

image41

Sådär, detta såg lite... ehrm... tråkigare och nyttigare ut. Tada! Det måste vara våran vagn!

Efter den uppfriskande långpromenaden, vilken förövrigt kommer accomanjeras av älsklingen som pratar ekonomi dagen till ära, ska vi hem och äta mysfrukost. Sedan stirra mej blind på pluggböckerna igen. Kanske tränar iväll, för att unna mej ngt roligt liksom (haha).

Vad gör du idag?


God natt!

nepp, nu är det läggdags! sov gott!

Please, try!

Hur kvinnlig är du - egentligen?
Gör testet här.

--------------------------------
Jag var kvinnlig. Fick 274 poäng. Ojojoj... Det trodde jag inte. Ser mig inte som så kvinnlig. Eller jo, enligt älsklingen är jag väl det... Men herre gud, jag är ju tjej.
Nu ska jag sova! Godnatt!

you've got me dedicated

Så var onsdagen slut den med. Shit, tiden går fort. Bara bra, för jag längtar efter sommaren. Brunbrända ben, korta shorts, sandaler och ett enkelt linne. Håret solblekt och man är sådär sprudlande glad. Jämt. Okej, jag kanske glorifierar en aning nu, men låt mig göra det då. För jag vill så gärna ha sommar. NU!

Vad har jag gjort idag då? Pluggat, tränat och pluggat. Typ. Morgondagen ser likadan ut, fast vi ska börja dagen med att storhandla. Och så ska jag passa på att lämna in mitt cv när äntligen cykeln är hemma. Hoppas det går vägen...

Dagens bästa var iaf träningen förut. Roligt medelpass. Jobbigt, småkluriga rörelser och framförallt - bra musik! Härligt! Onsdagar, F&S, medel 17.30 - you've got me dedicated!
Nu ska jag krypa ned i sängen bredvid min redan sovande älskling. Godnatt!

Robyn

Snoop Dogg feat. Robyn - Sexual Eruption Remix



Vad stolt man blir över Robyn som sätter Sverige på musikkartan igen. Go Robyn! Jag kommer ihåg när jag fick hennes första cd-skiva. Det var med den där låten, Do You Really Want Me, som spelades överallt. Jag gick på lågstadiet då, och alla tjejer klippte sig i "Robyn-frisyr". Kommer du ihåg?
image40

I mitt öra

Veronica Maggio - Måndagsbarn

image39

Kan inte få bort denna låten ur huvudet. Den är sådär bradålig.
Tyvärr fastnar den!

Jag kapitulerar

Nej, nu kapitulerar jag för sötsuget. I need singoalla! Sedan ska jag plugga. Lovar! Kilar iväg till ica dårå. Ciao!

Plastkontinent?

Har precis kollat senaste avsnittet av gossip girl (thx, brorsan!) och ska nu dyka ned i fordringsrättens spännade värld. Funderar på att gå och handla singoallakex, då jag haft ett obeskrivligt sug efter sådana hela morgonen. Idag är jag verkligen sötsugen. Jag borde egentligen bota mitt sockersug, men jag vet inte om jag vill. Det är ju så gott!
Igår efter skolan åkte jag och tränade. Det blev 60 min F&S medeljympa. Sedan åkte jag hem, käkade med darlingen och pluggade lite grand. Kvällen avslutades med en härlig promenad tillsammans med älsklingen. Vi diskuterade dock väldigt hetsigt kring klimatproblemen som råder i världen.

Vi läste för ett tag sedan att det finns två massor, lika stora som USA till utan, som flyter omkring i stilla havet som består av massa plast. Så äckligt! Lika stort som 2 ggr USA:s yta. Det är ju inte klokt. Det jag blev lite upprörd över var att älsklingen hela tiden tjatade om att vi borde tänka oss för och använda mindre plast då vi skulle klara oss uta hälften. Och jag håller med honom, tanken är jättebra. Men vad hjälper det om vi, i pyttelilla Sverige, gör en sådan insats när vi har länder som USA, Kina och Indien som inte gör annat än att skräpar ner. Det spelar ingen roll. Jag kan mycket väl tänka mig att befolkningen i dessa länder skulle kunna agera om de visste hur vårt klot faktiskt mår, men de är helt enkelt inte upplysta. De blir bara hetsade att uppnå välfärd och allt vad det innebär. Tänk om alla i Kina skulle ha en egen microvågsugn, eller en egen bil. Hur mycket skräp skulle inte de leda till? Och såklart vill de ha det lika bra som vi i väst alltid haft det. Och jag håller med dem, såklart att de borde få ha det bra. Men deras välfärd skulle leda till vår (hela jordens!) undergång, och det vill inte jag vara med om. Därför är det dags för de stora länderna att ta sitt ansvar, att agera. Det tjänar inget till att vi i pyttelilla Sverige kör mindre med våra bilar eller skaffar tygkassar när vi handlar. Det är inte ens en droppe i havet som består av plast.

Så känner jag!

Solen skiner/ Gossip Girl

Sitter i skolan nu. Första halvan av denna underbara dag är avklarad. Solen skiner idag, och vet ni vad?! Den värmer! :D
Vaknade imorse, trött som få. Gick upp, gjorde frukost och väckte älsklingen. Ibland är jag så snäll. :) När han åkt gjorde jag mig iordning och tog bussen till skolan. Vi har precis haft vår första föreläsning för dagen. Ämnet som torterades idag var kontraktsrätt. Spännande värre. ;) Nu är det lunch, och klockan 13 väntar en två-timmars-föreläsning i fordringsrätt. Det känns så bra att ha föreläsning idag. Det var så länge sedan sist. Den vi skulle haft förra veckan blev ju inställd, och innan dess hade vi två i början av februari. Så det känns skönt med föreläsning idag.

Efter skolan ska jag till F&S för ett medelpass och sedan hem för att plugga lite grand. Btw, såg första avsnittet av gossip girl i helgen. Har ingen tv så jag har inte kunnat följa serien. Jag hade helt enkelt bestämt mig för att bojkotta serien, men så hade sötisbrorsan spelat in avsnitten hemma. <3 Jag måste iaf bara säga; I'm addicted! Härligt tjejig serie. Precis vad jag behöver för att väga upp älsklingens okvinnliga sida och oförmåga/olust att prata tjejsaker som shopping och mode. Härligt!

Nej, nu ska jag gå och käka lunch. Vad gör du idag?

MOTVIND!

Hemma igen efter ett härligt träningspass. Det blev medel styrkaF&S idag. Wunderbar! Men hemvägen var verkligen inte rolig. Stackars älsklingen. Han blev rejält utskälld när jag kom hem. Varför? Jag hade motvind hela fucking jä*la vägen hem, vilket resulterade i att det tog vääääldigt lång tid att cykla hem. Är det något jag verkligen hatar så är det motvind. Tro mig, det finns inget värre. Varför behöver det finnas över huvud taget liksom? Det är väl ingen människa på denna jord som önskar sig motvind? HALLÅ, HÖR NI DÄR  UPPE?! VI KLARAR OSS UTAN MOTVIND, OKEJ? INGET MER NU! DET RÄCKER!!!!!

Jaja, nu känns det iaf bättre. Älsklingen hade lagat mat åt oss. Mumma! Nu ska vi kolla på film, äta godis och mysa. Ha en trevlig kväll!

I'm off!

Nej nu sticker jag och tränar.

Vad gör du ikväll?


Klimatkrisen, naturkatastrofer och kärnkraftverk.

Vad hände med denna dagen egentligen? Jag och älsklingen tog en långpromenad i tråkvädret och sedan gick vi hem och gjorde i ordning frukost. Mysigt! Sedan skulle vi plugga och städa, men för att lätta upp älsklingen som var lite nere skulle jag bara visa ett klipp på youtube. Och sedan fastnade vi. Framför mängder av dokumentärer om klimatkrisen, stormar, naturkatastrofer, kärnkraftverk och hajar. Ojojoj.... Alltså, missfärstå mig rätt, jag har haft en jättemysig dag, men man blir lite stressad när man inser att klockan är tio i fem och man har inte ens börjat göra alla de viktiga saker man skulle göra. Suck. Men men... Gjort är gjort, och jag skulle inte göra det ogjort. Vi hade det väldigt mysigt! Livet som student kan vara a pain in the ass ibland, men sådana här dagar blir så himla uppskattade då de bryter av allt plugg. Nu ska jag iaf plugga i en halvtimme (!) innan det är dags att dra till träningen. Ska väl försöka plugga lite ikväll, men ska jag vara ärlig tror inte jag att det går.

Kvällens middag blir iaf fläskfilégryta med ris och stekta championer. Mumma! Jag älskar stekta championer. Så himla gott. Det ska vi laga när jag kommer hem från träningen. Stressad, med andra ord. Ciao!

morning!

Kvällen igår blev väldigt mysig. Trots att jag fick stressa som en tok för att hinna locka håret á la Jessica Alba, finna en okej partystass och sminka mig. Trots att älsklingen blev sur för att jag inte förvarnade honom (det gjorde jag, men han hörde inte) när jag tog hans visitkortsbehållare och gick i förväg till bussen.
Vi hamnade på O'learys i stan redan kl 19.30. Man måste tydligen vara ute i god tid om man vill ha bra sittplatser, och det fick vi. Perfekt, tack vare min älskling. Sen drog festivalen igång, och jag måste medge att jag bara väntade på BJÖRN. Han kom, han sågs och han hyllades. Fy F*n vad bra han är! Haha....



Efter festivalen bröt vi upp från O'learys och smet in på bion för att se om någon bra film gick. Jumper hade precis börjat, så den smet vi in på. Vi smög för att inte störa filmen, vilket var helt onödigt eftersom man stängde av filmen precis när vi kom in. Det var nämligen någon som smitit in utan att betala. (Inte vi, vi betalade innan vi gick in). Det var en något berusad kille, som till råga på allt talade mycket knapphändig svenska och inte riktigt förstod (!) att man var tvunge att betala. Yeah, right!
Nåja, killen gick sin väg tillslut, och man startade om filmen. Vilken tur vi hade! Och jag måste säga att jag gillade den skarpt. Hade inte så höga förväntningar på den. Visste knappt vad den handlade om, förutom om en kille som kan teleportera sig själv. Men med skådisar som Samuel L. Jackson, Hayden Christensen (snygg!) och Rachel Bilson måste ju filmen ha något mer än bara en snygg trailer. Och tänka sig, det hade den. Jag har egentligen bara sett Rachel Bilson i OC och i första halvan av The Last Kiss, och väl tyckt att hon var sådär. Inte underbar, men heller inte dålig. Okej, helt enkelt. Men igår insåg jag att hon nog kommit in i filmbranschen för att stanna. Inte mig emot. Har alltid gillat hennes klädstil. Härligt, gulligt avslappnat.

image38

Efter filmen begav vi oss hemåt, där jag stupade i säng. Omg, så himla trött! Vaknade nyss, strax efter tio. Det var längesedan jag sov så länge. Skönt! Älsklingen sover fortfarande. Jag ska nog låta honom sova ett tag till, så att jag får lite ensamtid. Skönt, ibland!

Nu vaknade han visst. Haha... Så gick det med den ensamtiden. Nåja, jag fick ju iaf en halvtimma. Nu ska vi ut på promenad. Vad gör du idag?


Godis och lockigt hår

Nu har jag ätit godis så att det sprutar ur öronen. Typ. Ojojoj... Inte bra för magen att pressa i mig så mycket på samma gång. Handlade godis för 25 kr, och då det kostade 3,90/hg var det lots of godis. Mycket mer än vad jag brukar köpa. Men ingen choklad, för den jag ville ha var slut i affären. :(

image37

Nä, nu ska jag börja göra mig iordning. Ska locka håret ikväll, tänkte jag. Nu slänger jag pluggböckerna all världens väg och hoppas att jag inte behöver konfronteras med dem förrän imorgon. Ikväll ska jag ha kul med min älskling.
Vad gör du ikväll?

Ett inlägg om parenteser

Tillbaka, alldeles rödkindad efter en långpromenad med älsklingen. Vi var ute i över två timmar och gick... ja, långt, helt enkelt. Har precis druckit en kopp varm choklad för att få upp värmen, för även om det är sol ute är det inte varmt. Sitter och pluggar nu. Blä. Känns som att man skulle kunna göra roligare saker på en lördag. Men men... Vi ska iaf ut ikväll. Se på melodifestivalen på o´learys och sedan förhoppningsvis styra stegen mot något dansställe.

Undrar om jag ska sticka till ica och köpa godis? Som en liten pluggmotivation...

Parentes 1: Våra nya neighbours har fortfarande inte lämnat tillbaka måttbandet. När är det okej att gå ner och be att få tillbaka det mån tro?

Parentes 2: Våra nya grannar har en liten kamphund. Typ bulldog. Usch! Hunden ser likadan ut som mannen i förhållandet. Ful som stryk...

Parentes 3: Jag är ingen djurvän direkt. Ogillar hundar starkt. De enda hundarna som är okej är de som sitter tyst och stilla på sina rumpor och inte rör en fena utan att man säger att det är okej. Typ. Katter däremot gillar jag starkt! Jag är en kattmänniska, helt enkelt. De är coola, och självständiga. Och de gläfsar inte.

Jag - en kattmänniska

image36

Och vinnaren är...

Spänningen är olidlig! Vem vinner ikväll? Jag tror att vinnaren heter Björn Gustavsson, liksom vinnaren hetat de två tidigare deltävlingarna. För håll med, visst glänser han mer än artisterna som framför bidragen? Det är just hans del av programmet som får mig att bänka mig framför melodifestivalen om lördagarna. Det är tack vare honom jag står ut med pudelrockare och jesusgudinnor (läs; E-typ och Carola). Det är tack vare honom jag faktsikt håller mig uppdaterad vad som händer i underhållningssverige under årets tristaste månad. Vad jag försöker säga är; förläng björns del av programmet och korta ned bidragen.

image35

Vårkänslor

Underbar dag idag! Solen skiner, jag vaknade utsövd klockan 9. Efter en frukost bestående av rostade mackor och te är detnu dags för en långpromenad med älsklingen. Härligt! Älskar lördagar! Det bästa är att liksom att morgondagen stavas ledighet den med. Wunderbart!

Ska sticka iväg och träna sedan. Som pricken över i:et funderar jag också på att sola. Är äckligt blek, så lite solarieljus hade bara gjort gott. Men först ska jag tillbringa dagen utomhus. Vem vet, solen kanske värmer och bränner idag?

Idag är 2008 års första vårdag. Me love våren!

För övrigt firar Em halvårsdag idag. Grattis! Jag firar dig härifrån, darling. Med sol, glädje och lösgodis för 3,90/hg.

Grattis till mig!

Idag firar jag min halvårsdag.Nice! Om ett halvår fyller jag år. Längtar till augusti, då är det sommar och varmt och inte sånt här skitväder. Storm på hemmaplan, översvämmning i götet. Vad händer med världen?

Dagens mat:
Frukost:
4 pannkakor m sylt, kanel, socker , 1 kopp te
Middag: Hemmagjord pizza med paprika, skinka, ost, köttfärs, vitlök, lök och bearnaisessås. Yummie!
Övrigt: Keso-vaniljblandning, 300 g lösgodis, 2 glas vatten, 1 glas juice

Dagens träning:
6 km cykeltur
60 min promenad
60 min medelgympa på F&S

Orkar inte skriva ngn utvärdering idag. (Godis är okej idag, det är fredag.)
Närmsta planer: SOVA! Så fucking tired! Godnatt!

I'm off!

Nope, nu är jag trött på att plugga. I'm off! Sticker och tränar.

Hur ser din fredag ut?

Friendly new neighbour


image34
Det är jag och älsklingen som står i dörren. Likheten är verkligen slående. Ojojoj... Ibland är vi nästan som pensionärer.

Meet the folks!

Btw, våra nya grannar ringde precis på. De ville låna ett måttband. Verkade, konstigt nog, ganska okej. Fast de presenterade sig inte. Dåligt!

Parantes: Det gjorde inte jag heller. men jag tycer faktiskt att de ska presentera sig först, det är faktiskt de som flyttar in. Ptffff.....

Ett brev till en vän

Okej, jag har en anings pluggtorka. Men tyckte det här testet var lite roligt. Enjoy!

Kära Emelie.
"Jag vet inte hur jag ska säga det här, men du är ett pervo.
Jag tror jag förstod det när jag såg det krympta huvudet på mentalsjukhuset, och jag såg dig ignorera min bästa vän.
Jag är säker på att du är feg nog att förstå hur trist du är.
Jag skickar tillbaka din ring, men jag behåller ditt vänsteröra som ett minne.
Du ska veta att jag spelar in en film om aubergine-fetishism.
Varma hälsningar, Linda"


Gör Såhär: Kära - En väns namn.
"Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___.
Jag tror jag förstod det _2_ ___3___, och jag såg dig _4_ ___5___.
Jag är säker på att du är _6_ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka _8___, men jag behåller ___9_ som ett minne.
Du ska veta att jag _10_ ___11___.
___12___, -ditt namn-"


1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?

Blå - vår romans är slut
Röd - vår affär är död
Vit - jag ska gå i kloster
Svart - jag avskyr dig
Grön - våra horoskop passar inte ihop
Grå - du är ett pervo
Gul - jag går på gatan
Rosa - dina näsborrar är en förolämpning
Brun - maffian är ute efter dig
Ingen tröja - du är en nolla
Annan - jag är kär i din syster


2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari - den där natten
Februari - i fjol
Mars - när vi badade nakna
April - när jag trippade på sesamfrön
Maj - senaste första maj
Juni - när du satte bojor på mig
Juli - när jag kräktes
Augusti - när jag såg det krympta huvudet
September - när din dvärg bet mig
Oktober - när jag reciterade "Tomten"
November - när jag bytte tennisskor
December - när din fårhund löpte amok


3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos - i din lya
Pizza - i din campingbil
Pasta - utanför Säffle
Hamburgare - under bussen
Sallad - medan du åt enchiladas
Kyckling - i din garderob
Kebab - med Knutby-pastorn
Fisk - i kvinnokläder
Mackor - på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne - på mentalsjukhuset
Korv - i trans
Annat - med paret Bush


4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul - stöta på
Röd - förolämpa
Svart - ignorera
Blå - knocka
Lila - hälla sirap på
Vit - karva dina initialer i
Grå - slita kläderna av
Brun - sätta blodiglar på
Orange - snöpa
Rosa - slita tupén av
Barfota - sitta på
Annat - driva ut


5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart - min bästa vän
Vit - min far
Grå - Carl Bildt
Brun - min pruttkudde
Lila - min senapsufflé
Röd - Björne
Blå - min avocadoplanta
Gul - min brevvän i Ghana
Orange - min Carl Larsson-samling
Rosa - Djurgårdens förstakedja
Inga - min Ingvar Carlsson-staty
Annat - den galne munken


6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - skamsen
Lost - påtänd
House - feg
Simpsons - ärrad
Aktuellt - mongolisk
Idol - masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - köldskadad


7. HUMÖR JUST NU?
Glad - hur dåligt jag mått
Ledsen - hur trist du är
Uttråkad - att din honda suger
Arg - att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad - att jag har bytt kön
Uppspelt - att det inte finns någon lösning för
Nervös - Mellanöstern
Orolig - att vi är kusiner
Apatisk - att Jultomten inte finns
Skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen - att jag tänder på sopåkare
Överlycklig - att jag är en klon
Annat - att Äntligen Hemma är botten


8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit - din ring
Gul - dina kärleksbrev
Röd - din Darth Vader-poster
Svart - din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön - bilderna av Halmstad
Orange - dina löständer
Brun - din adressbok
Grå - våra matchande Snobben-haklappar
Lila - dina gamla lottokuponger
Rosa - de avklippta tånaglarna
Annan - dina lumpen-minnen


9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - min oskuld
G/H - din granne Magnus
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - din mamma
Q/R - mitt förstånd
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg


10. SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - alltid ska försöka glömma
G/H - ska upplysa skatteverket om
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L - aldrig öppet hånat
M/N - spelar in en film om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - berättade i bikten om
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om


11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten - vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk - ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider - ett passionerat intresse för möss
Juice - Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten - pinsamma utslag
Oboy - aubergine-fetishism
Whisky - att sabba andra världskriget
Annat - att hata Föllinge


12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand - Varma hälsningar
USA - Med vänlig hälsning
England - I smärta
Spanien - Gå och dränk dig
Kina - Äcklade hälsningar
Tyskland - Med lättnad
Japan - Stick å brinn
Grekland - Din eviga fiende
Australien - Hälsa din groda Leonard
Egypten - Stick nu
Frankrike - Lycka till på permissionen
Annat - Hälsa din läskiga familj


Träffa våra nya grannar

Äntligen fredag! Härligt! Har en hel helg framför mig, lika tom på planer som en isbana på sommaren. Underbart! Har iaf tänkt att träna i helgen. Skönt, jag börjar få rutin i träningen nu. Tre dagars träning, en dags vila. Typ. Idag ska jag gå på ett medelpass kl17, som tydligen ska vara roligt och bra. Det låter toppen!
Just det ja, jag vaknade faktiskt besviken imorse. Ingen träningsvärk alls. Inte ens lite ont i magen eller ryggen. Träningen igår var nog inte så effektiv vid närmare eftertanke. Hoppas jag har mer värk imorgon.

Dagen började bra: Vaknade av mig själv, utsövd klockan 9. Väckte älsklingen för att gå ut på en långpromenad i solen och blåsten. Sedan hem och steka pannkakor för mysfrukost. Jag hade glömt att pannkakor var så gott. Mmmm...

Igår fick vi nya grannar. Eller ja, de flyttade hit första flyttlasset igår, och de fortsätter idag. Har inte hälsat än, men sett dem genom fönstren. Hon är solariebrun med väldigt blont hår, han ser bara allmänt chasky ut. Inga grannar jag vill umgås med iaf. De ser tyvärr ut att vara i vår ålder, så älsklingen blev glad och började drömma om att bjuda upp dem på en fika eller lite öl. "Över min döda kropp", tänkte jag.

Våra nya grannar?


image32      image33


Nej, men jag vill ha en ändå...

Just det ja, idag hämtade jag kläderna jag beställt från hm. Jag hade verkligen byggt upp förväntningar på att kläderna skulle sitta jättefint och vara perfekta. Var de det?
Nja, allstå sjalen och klänningen var helt okej. Men skinnjackan... ja, vad ska jag säga? Den passar helt enkelt bättre på kenza än på mig. Tyvärr, för på henne är den så fin och det hade varit kul om den var lika fin på mig. Önskar att den vore lika fin på mig. Jaja, det finns andra kläder för mig. Och som älsklingen sa; "Linda, du har ju redan en brun skinnjacka som du älskar. Behöver du verkligen en till?". Svar: Nej. Men jag vill ha en ändå...

image31

Den 21 februari

Det är väl lika bra att jag skriver dagens mat- och träningsdagbok medans jag kommer ihåg det.

Mat:
Frukost:
1 macka med ost, 1 kopp te
Lunch: 1 macka med ost, 1 kopp varm choklad
Middag: Köttsoppa m grönsaker, 2 rostade mackor med ost, 1 stort glas vatten
Övrigt: 1 apelsin, 1 kopp varm choklad (ytterligare en alltså!), 2 pepparkakor, glass, 1 glas vatten, 5-7 st physalis

Utvärdering: Idag var det jobbigt att stå emot sötsuget, vilket ledde till lite glass på kvällen. Lite ont om grönsaker idag också. Hoppas det blir bättring imorgon.
Vill bara tillägga att jag är stolt: denna veckan kostar lösgodiset på ica bara 3,90/hg. Var och handlade förut, men inget godis trots att det var så billigt! Bra där, Linda!

Träning:
2,1 mil cykling till skolan
6 km cykling till och från träningen
60 min mage- och bålträning på F&S
(core)
60 min rask promenad med älsklingen

Utvärdering: Dagens träning var varierande och bra. Cyklingen fick definitivt upp konditionen samt gav mig syre, promenaden var mest bra för mitt psykiska välmående då vi gick i skogen som jag älskar och alltid blir lika lugn och harmonisk av. Coren gav mig den dos av styrka jag behövde för att dagens träning skulle vara välbalanserad. Jag är nöjd!
Liten varning bara; känner att morgondagen kommer innehålla major träningsvärk. I magen och ryggen, efter coren. Ojojoj...

När solen gick i moln... Typ.

Jaha, så kom jag till skolan, glad i hågen över att vara där i tid imorse. Och vad händer?! Jo, föreläsningen ställs in. Argh! När jag gått upp i tid, cyklat till skolan i fucking jä*la motvind och till och med ställt mig utanför föreläsningssalen 10 min tidigare än vad jag behövde. Och då ställs föreläsningen in. Så himla typiskt!!!!

image29


Dagens glada humör förändrades snabbt till ett lite grinigare, och solen gick i moln. Typ. Jaja... Åkte hem till S för lite uppdateringar, och satte mig sedan på cykeln hem till älsklingen. Han hade gjort varm choklad åt mig. <3 Sedan tog vi en långpromenad i skogen, så då blev jag mycket gladare. Vi gick till ica också, och köpte apelsiner. Mumma! Apelsinerna är verkligen sjukt goda nowadays. Åt en precis.

Har även fått sms om att mina kläder jag beställt från hm har kommit, och att jag kan hämta dem sedan. Ska göra det efter träningen, tänkte jag. Nu ska jag plugga en stund.

Vad gör du idag?

Dagens...

Dagens planer: Åka till skolan, har föreläsning mellan 10-13. Sedan hem, äta och plugga och åka och träna.
Dagens klädsel: Benvit tunika, svart kofta, blå stuprörsjeans, svarta kilklacksskor och brun skinnjacka.
Dagens humör: Trött, men glad
Dagens tanke: "Varför måste man alltid gå upp när man är som tröttast?"
Dagens måste: Plugga och träna!
Dagens kanske: Solar efter föreläsningen
Dagens längtar: Kan inte mina kläder komma från hm snart? Det var nästan en vecka sedan jag beställde dem ju!
Dagens längtar 2: Efter Björn Gustavssons pausunderhållning på melodifestivalen på lördag. Haha.
Dagens längtan 3: Kan inte våren komma nu? Är så j*a trött på vintern!
Dagens blogg: bloggkommentatorerna, såklart! Så härligt klockrena, de säger saker som man tänker själv men inte kommer på att man tycker.
Dagens stress: 20 min kvar till bussen, och jag måste sminka mig, äta och borsta tänderna. Hjälp!

Den 20:e februari

Well, dags att skriva mat- och träningsdagbok för igrå, onsdagen den 20:e februari.

Mat:
Frukost:
1 ostmacka, 1 macka med leverpastej, 1 kopp te
Lunch: Canneloni med sallad
Middag: Köttbullar, potatismos, spenat
Dagens småätning: 1,5 apelsiner, 5 pepparkakor,  50g torkade bananer, 50 g keso med vanilj, 3 glas vatten

Utvärdering: Okej, det här såg ganska okej ut. Dock är det fortfarande för lite frukt och grönsaker.

Träning:
3 km promenad

Utvärdering: Ja, eftersom onsdagen var min vilodag tycker jag att det ser bra ut. Jag tog det lugnt hela dagen, och när älsklingen kom hem efter jobbet på kvällen tog vi en promenad. Dock ingen träningspromenad utan mer för att få vara tillsammans och rensa huvudena lite. Härligt!

Pluggtime

Jaha, nu ska jag börja med mina måsten. Jag är en dålig människa.... Em ringde förut, och vi pratade i ca 1,5 timmar. Om vaddå, liksom? Alltså, missförstå mig rätt. Klart att det är mysigt att prata med henne i telefon. Men vad kan vi möjligtvis ha att säga idag när vi pratades vid 3 (!) ggr igår?! Jaja.... Suck. Jag väljer själv vad jag vill lägga min tid på. Nu ska jag plugga.

Vad gör du idag?

Must must....

Mmmm, apelsin och pepparkaka är en otroligt god kombination! Kom i lite julstämning nyss, så jag åt en apelsin och en pepparkaka. Mumma! Apelsinerna är så himla goda nu.

Hade tvättid imorse mellan 7-10. Det är faktiskt riktigt skönt att tvätta vid den tiden på dagen, för då vaknar man i tid och känner att man börjar dagen med att ha klarat av ett måste. Och att klara av måsten är alltid härligt, eller hur?

image28

Resten av dagens måsten jag ska klara av är;
* Plugga
* Laga middag (Idag blir det något så spännande som fiskpinnar, potatismos och stuvad spenat! Spenaten bara för att jag ska få i mig lite grönsaker, såklart. Fast det är gott med spenat...)
* Träna (Idag blir det ett danspass. Bara för skojs skull, för passet saknar styrkeövningar så det är liksom bara för att få igång flåset och slappna av efter plugget)
* Ringa till E som äntligen är hemma efter ett halvår på andra sidan jorden. Vi har verkligen ringt om varandra under den veckan hon varit hemma i sverige. Men ikväll ska jag få tag på henne. På något sätt. Hehe.... Det är inte alltid lätt att hålla kontakten när båda har så mycket att göra. Men det är skönt att veta att hon finns kvar, no matter what.

Ja, listan är inte så lång idag. Skönt! Det beror ju givetvis på att jag verkligen, verkligen måste plugga. Mycket! Det är väl lika bra att jag sätter igång då. Hörs om en stund!

Den 19:e februari

Sådär, då kommer uppdateringarna för gårdagens mat- och träningsdagbok.

Mat:
Frukost: 2 mackor med smör och ost, ett glas apelsinjuice

Middag: Spaghetti och köttfärssås (Inga grönsaker till... :S )

Övrigt: 1 kopp te, 2 pepparkakor, 3 stora glas vatten, ca 150g lösgodis (Jag vet, jag har dålig karaktär! Suck...)

Utvärdering: Okej, det här ser ju... sådär ut. Tummen upp för en ordentlig frukost och middag. Det hade dock inte skadat med lite mer grönsaker till målen. En grönsallad till middagen och kanske ett äpple till frukosten. På hela taget ser det ut som att jag behöver äta mer frukt och grönt. Och godiset, jag vad ska man säga... På en tisdag? Linda, skärpning!

Träning:
60 min medelgympa på F&S

Utvärdering: Helt okej pass, jag blev både svettig och trött. Det som var jobbigt var dock att passet var populärt, vilket innebar att det var fullt, vilket i sin tur innebar att det var lite plats och man kunde inte ta ut rörelserna ordentligt. Ledaren var toppenbra, dock med världens största rumpa för att vara kille! :D Hehe, kunde inte sluta le så fort jag såg den. Killen måste trott att jag flörtade med honom eller något. Jaja... Vet dock inte om jag kommer att gå på det passet något mer, just för att det var fullt. Otroligt jobbigt att inte ha gtt om plats.
En promenad under dagen hade inte skadat, för så här års behöver både kroppen och huvudet frisk luft. Att motionera utomhus är bara bra!

Gårdagen sammanlagt: En helt okej dag. En promenad hade inte skadat, och inte heller mer frukt&grönt. Men för att vara första dagen såg det helt okej ut!

image27

Gympaledare utan utsrålning

Jaha, så var det dags att sticka till träningen. Ska gå på ett gympapass med en ledare jag hittills inte varit på. Av besöksstatistiken på F&S Örebros pass att döma verkar han dock riktigt populär, vilket jag hoppas innebär att passet är roligt och bra. Och att han har utstrålning. Det finns alldeles för många gympaledare som liksom ursäktar sig själva, vilket jag avskyr! Jag vill bara gå fram till dem, ge dem ett lätt slag i ansiktet för att få dem att vakna och säga; "Våga stå för vad du gör! Vi är här för att lära av dig, så låt oss göra det utan att störa oss på att du beter dig som en tioåring framför klassen". Typ.


Såhär blyg ska inte en gympaledare vara!

image26


Det ska bli skönt att träna. Har en del inneboende aggressivitet att bli av med. Nu! Hörs senare!

Dålig karaktär

Jaha, och vad gjorde jag efter förra inlägget om inte la mig i sängen för att plugga och somnade istället? Fy mig! jag kommer aldrig hinna med denna terminen om jag slarvar så.
Hur gör du för att hitta plugginspiration? Jag vill inte plugga. Alls. Men jag måste. Så det är vad jag gör nu.

Btw, käkade några godisar förut. Jag har dålig karaktär!

Rutiner!

Idag har jag träningsvärk. I ryggen och i magen. Men inte i benen, konstigt nog. Med tanke på att jag cyklade över hela stan (kändes det som iaf!) så är jag väldigt glad över att jag slapp träningsvärk i benen, för det är inget vidare.

Gårdagens träning i listform:
* Cyklade 21 km
* Medelgympa på F&S 60 min

Jag tror att jag på något sätt måste lägga om min kost. Jag äter väldigt, väldigt fel och jag vill inte att det ska
a.) sätta spår på utsidan av kroppen och b.) resultera i att jag mår dåligt psykist. Så jag tänkte börja föra en mat- och träningsdagbok här i bloggen för att kunna ha koll på vad jag äter, när jag äter, om jag tränar och i sådana fall vad jag tränar. Idag är alltså första dagen. Men eftersom dagen inte hunnit så långt ännu väntar jag med att skriva ned dagens mat och träning tills ikväll.

Det jag vill öka i min kost är framförallt intaget av järn. Känner mig så blek och glåmig och dessutom trött, så jag tror att det beror på att jag har för lite järn i kroppen. Var och handlade igår, och köpte på mig en stor leverpastej som jag hoppas ska hjälpa problemet på traven lite.
Dessutom ska jag äta mer frukt och grönsaker för att få i mig mer vitaminer. Jag äter mer godis och onyttigt än nyttiga grönsaker och frukter. Skärpning!

Hur ser din kost ut?

                                            image25


Okej, nu gäller det!

Nu sticker jag iväg och lämnar in mitt cv. Är väldigt nervös! Brr.... Men herre gud, vad kan hända? Det värsta som kan hända är att jag får ett nej, inget värre än så. Då så, nu sticker jag!

Jantelagen

Sådärja! Då är jag klar... Tror jag. Ska be älsklingen kika på det och komma med lite konstruktiv kritik. Det känns bra, faktiskt. Har haft mitt nuvarande jobb så länge att jag nästan glömt av hur man söker jobb. Det är mer att tänka på än vad man tror. Den jobbigaste biten är ju utan tvekan att tala gott om sig själv. Att det kan vara så svårt, egentligen. Det är ju bara att räkna upp saker man vet att man är bra på. Men då kommer tankarna smygandes; "Hur vet jag egentligen att jag verkligen är bra på det här? Vem är jag att säga det?".

Givetvis är det svårt då jantelagen råder i Sverige. Man ska alltid försöka tona ned sig själv så gott det går. Men eftersom vi 80-talister ska försöka bryta ned jantelagen får väl jag dra mitt strå till stacken och försöka jag med. "Jag är bra! Jag är duktig!" Sådär, det var ju inte så svårt. ;)

Nu ska jag promenera ned till älsklingen i stan o hämta min cykel. Ciao!

Hatar Sverige!

Det är svårt att skriva bra saker om sig själv. Jättesvårt! Brr... Det här kommer kanske att låta fel men;
Jag vet att jag var bra på mitt förra jobb, och jag vet att det inte bara var jag som tyckte att jag var bra. Men hur skriver jag det? Jag menar, det låter så fel.

Argh.... Hatar att bo i jantelagens sverige!

Storkok och cv

Vilken härlig dag idag! Det är måndag, solen skiner och jag har en dag med diverse olika aktiviteter framför mig. Idag ska jag ta tag i mitt studentliv på riktigt!

Jag ska;
*Skriva ett personligt brev för jobbet jag tänkt att söka ett par månader nu
* Plugga!
* Storhandla
* Laga storkok, så att jag kan frysa in mat vilken ska bli lunchlådor ett tag framöver
* Träna!
* Gå på en långpromenad ned till stan för att hämta min cykel som älsklingen tog till jobbet

Nåja, listan ser inte så gedigen ut, men det är en del småsaker jag tänkt göra länge som det liksom inte blivit av att jag gjort. I morse frågade älsklingen, alldeles innan han åkte till sitt jobb, hur det går med mitt jobbsökande. Oj, tänkte jag, dags att börja med det nu. Jag hade ju jobb garanterat redan innan vi flyttade upp vilket inte älsklingen hade, och så börjar han jobba innan mig. Pinsamt! Så det är dags att rycka mig i kragen och ta tag i det nu.

Det där med storkok är problematiskt hemma hos oss. När jag lagar mat blir det aldrig några rester över att frysa in, då älsklingen äter upp allting. "Äh, det där tar jag till fruskost imorgon!" låter det nästan jämt. Eller; "Åh, älskling, kan inte jag få med mig retserna til jobbet imorgon?". Och det är klart han får. Vilket resulterar i noll (0) matlådor i frysen. Därför ska jag laga maxistorkok idag. Det kan inte gå fel. Det ska räcka till middag åt oss två, frukost till honom, lunch åt honom på jobbet imorgon och ett par lunchlådor i frysen. Vilket blir totalt 8 portioner, då älsklingen äter mer än en vanlig portion. Det ska gå! Bara att laga extra-extra mycket mat.
Brukar du laga storkok?

Jaja, livet som student är kanske inte alltid så knapert. Men det är roligt, och det leder förhoppningsvis fram till en framtid.
Dags att sätta igång om jag ska hinna! Ciao!


Armhävningar i 60 min?

Nej, nu ska jag åka och träna. 60 min styrkejympa står det på schemat och det låter helt okej! :)
See you later!

Storstädning!

Sådärja! Härligt! Har nu ägnat dagen åt att storstäda hela lägenheten och rensa ur garderoben. Blev av med en sopsäck kläder, och fick därmed mucho mera plats i garderoben. Bara bra, med andra ord! Man har så mycket kläder man aldrig använder. Sånt som man tänker att "det kommer nog till användning någon gång.", men det gör det ju aldrig.

När jag rensar ur garderoben brukar jag alltid ha tre högar; en släng-hög, en kanske-hög och en behåll-hög. Kanske-högen är oftast den som blir störst, och det är också oftast de plaggen som hamnar där som jag slänger nästa gång jag rensar. Eller ja, slänger gör jag ju inte, utan ger bort. Till myrornas eller emmaus. En liten god gärning, iaf.

Nu ska jag unna mig lite nyponsoppa med mandelbiskvier och glass framför en film innan jag drar till träningen. Ciao!

Morning!

Jag gick precis upp. Nice med sovmorgon. Men jag måste rycka tag i mig. Imorgon och resten av veckan blir det ordning och reda som gäller. Gå upp i tid, plugga och träna ordentligt. Måste få lite struktur i mitt liv igen.
Rutiner är a och o. Men det är så svårt att sitta hemma och plugga. Hemma finns det alltid en massa andra saker man bör göra. Jag borde åka till skolan imorgon o plugga där istället. Det är lättare att plugga om man är på ett ställe där man är så illa tvungen. Ja, det var en bra plan. Imorgon åker jag hemifrån samtidigt som älsklingen, direkt till biblioteket för att plugga.

Men vad ska jag göra idag då? Träning kl 18 är inplanerat, samt storstädning av lägenheten. Usch, det var riktigt längesedan golven blev skurade. Fy! Jag som i vanliga fall är väldigt mån om att allt ska vara rent o fint har helt förslappat denna terminen. (Ja, det var så längesedan! Skurade senast i mitten av december. Brr....) Dammsugaren har jag använt flera gånger i år, men av någon konstig anledning (Läs: lättja!) har jag inte kommit mig för att skura. Så det ska jag göra idag. Jippie! *not*

Därför; Städning på G!


Molly Smiles

Daddy's little girl paints the world with her magic wand
Daddy's little child breathes new life to the morning time for me
Though we're apart, her thoughts follow me
When I come home, Molly smiles with the dawn
Molly smiles, and she radiates the glow around her halo
When she plays, Molly smiles
On a summer day, Molly smiles
A new day, Molly smiles

Daddy's little girl ties a ribbon around my heart
Daddy's little child waves goodbye to the ocean tide that sweeps me
Though we're apart, she's a part of me

Molly smiles with the dawn
Molly smiles and she radiates the glow around her halo
When she plays, Molly smiles
On a summer day, Molly smiles
A new day, Molly smiles

When I come home, Molly smiles with the dawn
Molly smiles and she radiates the glow around her halo
When she plays, Molly smiles
On a summer day, Molly smiles
A new day, Molly smiles

When the days have gone grey,
Nothing's wrong when Molly smiles

Stardust

Stardust var jättebra! Åh, en sån där gullig film. Slutade perfekt!

Nedan följer trailern, så att du som inte sett filmen ännu (okej, även du som redan sett filmen kan njuta!) blir nyfiken och vill se den.


Filmdags

Sådärja, nu är jag mätt och belåten. Nu blir det movietajm! ;)
Ciao!

Bojkotta melodifestivalen!

Tillbaka efter träningen. Har en underbart härlig myskväll framför mig. Ibland är det skönt att vara ensam, trots att jag saknar älsklingen.

1. Först på listan står ett långt härligt bad, för att bada hinner jag aldrig annars.
2 Som nummer två på listan står att laga mat. Ikväll serveras det canneloni till middag och fruktsallad med vaniljkeso till efterrätt.
3. Sedan ska jag krypa upp i soffan framför en bra film, funderar på att se Stardust. Har du sett den?

Melodifestivalen ska jag bojkotta helt och hållet i år. Blev så besviken på övriga (Öst-)Europa förra året, så jag ska inte bry mig om skiten i år. Förutom vad gäller Björn då, såklart. :)

Sådärja, då är det dags att börja min härligt långa hemmakväll.

Vad gör du ikväll?

Lördag

Tiden går så fort ibland! Nu är det strax dags att åka o träna. Efter träningen funderar jag på att dra en sväng förbi solariet, men vi får se hur det blir med det. Ikväll blir det filmkväll. Undrar vad det blir för mat? Får hitta på ngt av det jag har hemma. Ska väl lyckas slänga ihop ngt.

Vad gör du idag?


Good morning!

Åh, härligt med lördag! Alldeles innan jag vaknade drömde jag att jag hade sovit till 16.30 och vänt på dygnet. Shit, vilken panik jag fick. Hela lördagen var ju puts väck. Men så kikade jag på mobilen, och såg att klockan bara var 9.30, vilket kändes mycket bättre. Undrar vad jag ska göra idag?

Juno

Såg precis filmen Juno. Den var riktigt bra. En glad-film, som fick en att tänka efter. Hur skulle jag regera om jag blev gravid? Oplanerat gravid, alltså. Ellen Page, som spelar Juno i filmen var riktigt söt. Henne skulle jag vilja se i fler filmer, så duktig och rolig!

Här är ett klipp från filmen. Gulligt!





En bild på söta och duktiga Ellen Page.
image23

Vad tycker du om unga mödrar?

Inspiration, någon?

Sitter framför datorn och försöker hitta inspiration till vad jag ska äta ikväll. Hm, svårt. Vad jag sak äta till middag är redan klart, det blir någon form av indiska wraps. Hm, får se om det är gott. Varuprover jag fått med mig av föräldrarna. Det som är svårt är vad jag vill ha för godis. Hade helst velat ha en nyttig fruktsallad. Ja, det ska jag göra. :)

Då är det dags att åka o handla, så att jag får någon mat i mig idag. Shit, vad det är lätt att slarva med maten när man är ensam och inte har någon som tjatar om att han är hungrig. Har inte ätit sedan frukost. Visserligen åt jag frukost kl halv tolv, men ändå.

Vad gör du ikväll?

Shopping på hög nivå

Det är så lätt att handla på internet. Skickade nyss iväg en beställning på hm.com.
Beställde följande;


image20 

Skinnjacka (läderimitation) för 499:-




Hoppas att det passar och att det är lika fint här hemma som på bild. Fast det vore väl att hoppas på för mycket? Har varit ute efter en ny sjal väldigt länge nu, men jag är alltid så snål när jag är ute och shoppar. Så när jag hittade en på internet samtidigt som jag ändå skulle köpa jackan tänkte jag att det var på tiden att jag köpte en ny sjal. En vårsjal, med fina färger. Vid närmare eftertanke är detta nog den första sjal jag köper, någonsin. Brukar alltid sno mammas, men det är ju inte så lätt när jag inte bor hemma längre.
Klänningen var dock något av ett impulsköp... Hoppas den passar. Äh, den var på rea. Får väl skicka tillbaka allt om det inte passar. Men jag hoppas, hoppas...

Jaja, det var dagens slöseri. Nu ska jag sätta mig i solen och läsa ett tag. Ciao!

Känner du peppen?

Fredag! Wie, känner du helgförväntningarna i luften? Det gör inte jag. Usch, jag är tragisk men jag längtar så mycket efter älsklingen. Nåja, jag får allt rycka upp mej!

Idag har jag inga andra planer än att gå och träna kl 17 på F&S. Egentligen borde jag plugga också, men det är så skönt att göra något annat när man har tid. Får se om jag öppnar pluggböckerna senare.
 
Vad ska du göra idag?

Honey, this is what I want for Valentines Day

En sådan här har jag velat ha länge. Fast med 3/4-armar. Vet du vart man hittar en sådan?

image20

Tänk dig denna med en söt tunika, stuprörsjeans eller tights och ett par fina pumps i ngn fin färg. Mumma! Hehe...

------------------------------------------------------------------------
En Liten uppdatering: jackan är från hm.com.

Gräsänka över helgen

Torsdag kväll, alla hjärtans dag. Här sitter jag, i lägenheten, alldeles ensam för att älsklingen bestämt sig för att spendera helgen på annan ort (läs: hos sina föräldrar). Suck. Jag har varit hos mina föräldrar i nästan två veckor, och när jag äntligen kommer hem till min älskling så åker han hem. Hrm. Inte kul. Men vi hade iaf myskväll igår. <3

Oj, vad kärleken får ett uppsprång eller rättare sagt vaknar till när man inte träffats på länge. De senaste dagarna har jag hela tiden tänkt att "jag är världens lyckligaste flickvän.". För det är jag faktiskt. Han gör mig till världens lyckligaste. Härligt!

Idag följde jag iaf älsklingen ned till stan för att han skulle ta tåget hem. På vägen ned springer en liten tjej ikapp oss. Hon såg väldigt sjaskig ut, hade gårdagens smink och håret på ända. När hon kom närmre såg man att hon inte var så liten som man först trott, utan kanske 18-19 år. Hon frågade efter vägen till närmsta sjukhus, och berättade att hon blivit nedslagen kvällen innan. Empatisk som jag är blev jag förfärad och ville hjälpa. Älsklingen, som i sådana här sammanhang är väldigt olik mig, kramade min hand och tittade menande på tjejen. Jag tittade menande tillbaka. Vad fan skulle jag göra? Tjejen skulle ju åt samma håll som oss, jag kunde ju inte bara springa ifrån henne?
Så hon slog följe med oss, och berättade att hon varit ute och festat kvällen innan. Kvällen hade avslutats på en pizzeria i stan där hennes killkompisar börjat bråka med ett annat gäng. Hon hade sprungit in på toa och gömt sig där tills bråket var över, och inne på toan hade hon snubblat på toaletten. Hon sa att hon hade ont i sin ena sida, och trodde att hon hade brutit revbenen. Plötsligt är det som om hon kommer på något, och ber oss istället visa vägen till polisen, så att de kan "...fotografera skadorna, för det här måste ju dokumenteras! Jag ska stämma dom!". Älsklingen rycker menande i min arm, och jag visar snabbt tjejen till polisen innan våra vägar skiljs åt. Jag håller med älsklingen, tjejen verkade inte riktigt klok, men det var ändå synd om henne. Undrar hur det gick?

Efter ett mysigt avsked (kan avsked vara mysiga?) styrde jag mina steg mot stadens shoppingdistrikt. Jag har sparmånad denna månaden, så någon hardcore-shopping var det absolut inte fråga om. Nepp, men jag hittade en söt tunika på hm. Härligt! 

Tog en långpromenad hem i solskenet, och när jag kom innanför dörren la jag mig på sängen för att vila. Vaknade två timmar senare... Ojojoj... Hur ska jag kunna somna ikväll? ;)

Faktum är att jag är trött. Nu ska jag gå o lägga mig. Ensam. Men jag kan sova ensam, jag är vuxen. Sov gott!  


Back on track

Sådärja, nu är jag hemma från föräldrarna igen. Fick äntligen träffa min älskling igår med. Underbart! Tänk att man kan sakna någon så mkt...

Sol idag! Yippie! Dags för en promenad. Ciao!

Storm

Hemma hos föräldrarna nu. Segt med internet här, så det kommer inte bli så många inlägg per dag.

Idag åkte jag till jobbet, för att få veta när jag kom fram att jag inte alls skulle jobba idag. :/ Suck! De hade glömt att berätta för mig att de kört igång det nya schemat, och då är inte jag uppsatt förrän imorgon. Men som plåster på såren fick jag iaf jobba tre timmar, och sedan hem igen. Alltid ngt! :D

Somnade kl 5 imorse. (!) Fick tag på en deckare igår kväll som jag var tvungen att läsa ut, och efter att jag läst klart den blev jag så rädd att jag var tvungen att ligga och bläddra i en Vecko-Revyn en stund innan jag vågade släcka lampan. Vaknade kl 10, jättetrött. Somnade om till elva då jag gick upp och tog det lugnt fram till halv tre då jag åkte till jobbet. Slödag idag!

Btw, här är det storm. Har du storm?
Inte roligt att köra bil hem från jobbet när man höll på att blåsa av vägen, kan jag säga. Brr... Hoppas vinden avtatt tills imorgon. Nu ska jag gå o lägga mej. Sov gott!

RSS 2.0