Over and out!

Sådärja, nu är jag fit for fight! Bussen går om tjugo minuter, så nu är det bara att vänta. Har världens mest bekväma kläde på mig, dock är de inte så "chic". Men det bryr jag mig inte om just idag, för jag ska spendera en massa tid på ett tåg o då ska jag banne mig vara bekväm. Snygg kan jag vara vilken annan dag som helst (ehrm... kanske inte, men du förstår poängen!), så nu är det mjukis som gäller.

Packningen är färdig, den står vid dörren. Mp3:n håller på att fyllas med den bästa musiken och magen med det bästa godiset. Nä, godispåsen har jag inte plockat fram riktigt än, men snart så. På tåget.

Jag gillar att åka tåg, dock under vissa förutsättningar;
1.
Att det är lagom varmt
2. Att jag åker i en vagn med tysta människor --> Småbarn går bort! Inga barnavrål när jag åker tåg, tack!
3. Att jag har en bra bok eller tidning som sällskap
4. Att väskan är full med godis och öronen är fulla med musik

Så, det var väl de förutsättningarna jag krävde för en toppenresa med tåget. Dock är det inte ofta mina kriterier uppfylls. Jag ogillar att åka tåg med människor jag känner sådär bra, för då måste man sitta hela resan och prata fast att det man helst av allt vill göra är att ta upp boken ur väskan och isolera sig från omvärlden en stund. Så idag hoppas jag att jag bara möter okända ansiketn, för idag är jag faktiskt riktigt  osocial. Härligt!

När är du osocial?

Nej, nu ska jag ta på mig jackan! Hörs ikväll, förhoppningsvis!
Ciao!


Godis

Nä, nu ska jag gå bort till ica och köpa lite färdkost (läs: godis! ). Ska jag sitta på tåget och bussen i fem timmar sa jag banne mej ha ngt att roa mej med. Så lite godis och en tidning får det bli. Pluggböckerna får vänta...

Hej så länge!

I´m a bad person

Okej, i'm a bad person. Så har vi konstaterat det. Istället för att plugga har jag nämligen ägnat senaste timmen åt att surfa runt på diverse klädsajter, och hittade följande plagg som jag blev sugen att köpa. Och jag som ska spara. Och det ska jag fortfarande göra, hoppas kläderna är kvar nästa månad.

Här är iaf några som jag gillade:

           

Alla kläderna är från asos. Fina!
Well, nu ska jag packa min väska. Vad kommer jag att behöva de närmsta veckorna?

Major sovmorgon och saknad

Oj, idag var det major sovmorgon hemma hos oss. Gick upp kvart över tio. Härligt att sova så länge ibland, men man blir väldigt seg.

Igår blev det sent. Kom hem vid halv elva, och då var jag trött. Älsklingen var hemma, så vi satt uppe o pratade en stund över en kopp te och en macka. Jag ska nämligen åka hem till föräldrarna idag och vara hemma i nästan två veckor medan älsklingen stannar här hemma. Oj, vad jag kommer längta efter honom.
Jaja, det ska iaf bli skönt att komma hem så länge. Saknar familjen nu när jag inte bor hemma, och speciellt när jag bor så långt hemifrån och inte träffar dem mer än högst någon gång i månaden. Fast jag ska inte bara njuta hemma, ska jobba till större delen och plugga. Ingen rast, ingen ro.

Nepp, nu ska jag äta frukost!
Skulle gärna ätit dessa idag, men det blir macka och te igen... ;)
image11


Over and out

Okej, nu ska jag sticka till skolan! Wish me luck today! Har en muntlig redovisning som jag är lite spänd inför. Hoppas det går vägen.

Ha en bra dag! Ciao!


Good moorning!

Hoppas ni sovit lika gott som jag. Jag vill bara krypa ned i sängen igen. Trött!
Sitter o äter frukost o ska plugga en liten stund innan jag åker till skolan. Lång dag idag. Åker vid ca 10, är hemma igen vid 22. Brr.... Men imorgon blir bättre, då har jag bara skola i 2 timmar. Skönt!

Drömde konstigt inatt. Drömde att jag skulle vara med i en klättringstävling, och bara det är konstigt för jag är höjdrädd. Sedan ramlade jag ned från bron vi klättrade på, rätt i vattnet. Där väntade min kompis i en båt, som vi åkte iväg i. Då blev det storm, och vi kantrade. Lyckades rädda oss till en ö från vilken vi tog oss hem till henne och kontaktade tävlingen som jag vann. :/ Konstigt!

Har du drömt något konstigt inatt?


Drömma går ju...

image10

komplettering

Precis lagat klart maten. Blev dock inget vin i såsen, för klantiga jag hade ställt in en tom vinflaska i kylen. Kanske blev väl mkt vin i lördags ändå??? ;)
Nu är det dags att käka. Mumma.

Resa i sommar eller shoppa???

Sådärja! Hemma från träningen igen, svettig och hungrig. Ska strax hoppa in i duschen, och sedan laga mat. Ikväll serveras det spagetti och köttfärssås med vin i såsen hemma hos oss. Vill inte behöva slänga vinet vi inte drack upp i helgen, så därför häller jag det i maten. (Det räcker nämligen bara till typ 1,5 glas, så istället för att bli ovänner så gör vi så här. Fast älsklingen vet inget ännu...)

Jaja... Min sparmånad börjar bra. Hittills har jag inte gjort av med några pengar sedan i fredags, och då veckohandlade vi mat. Har ca 2000 kr som ska räcka månaden ut. Oj, det kommer bli svårt. Men å andra sidan åker jag hem till mamma och pappa på onsdag och stannar hemma i nästan två veckor. Så då ska jag väl inte behöva göra slut på några pengar? Jag ska nämligen i stort sett bara plugga och jobba när jag är hemma. Jag kommer visserligen köra bil till jobbet, men jag hoppas att mamma sponsrar mig med bensinpengar nu när jag är en fattig student. Så februari kommer bli en vit månad vad gäller shopping för min del.

Men, hur kommer det sig då att jag har så lite pengar kvar på kontot, lönen och csn har ju nyss kommit? Ja, tro inte att jag är en big spender, för det är jag inte. Jag har helt enkelt betalt hyran och räkningarna, resten av pengarna har jag satt in på ett sparkonto som är låst för uttag. Typ. Jag har ett fritt uttag om året, men det tänker jag inte använda i januari eller februari. Så min fattigdom är faktiskt självvald. Jag försöker spara ihop till ett bättre liv. Kanske en spännande resa till sommaren?

Vad föredrar du; en sparmånad som leder till en resa i sommar eller huge shopping?

So long

Nä, nu pausar jag i plugget en stund. Ska iväg o träna. Härligt att få röra på sig och tänka på annat ett tag. Ciao!

I mitt öra

Bleeding Love - Leona Lewis
image9


Morning!

Ojojoj, vad sent det blev idag... Pinsamt dåligt av mig att sova så här länge. Skulle ju gå upp samtidigt som älsklingen, vid halv sju. Men nej, tänkte jag, jag sover till halv åtta och går upp då. Gjorde jag det??? Hah, icke! Sov så gott tills posten ramlade in kl 10. Suck! Men imorgon, då ska jag gå upp tidigt. Lovar!

Igår kväll såg jag och älsklingen på filmen Brooklyn Rules med Alec Baldwin, Freddie Prince Jr och Mena Suvari. Den var sådär...
image8

Nu ska jag käka frukost! Hörs senare! Ciao!


And that´s why I love you

Nu ska jag och älsklingen käka varma mackor. Yummie! :) Sötisen ställde sig och gjorde mackor till oss båda, som ska tas ur ugnen nu.

Resten av kvällen ska ägnas åt:
*Plugg - inte så kul att vara student alltid...
* filmmys med älsklingen
* mat - hungrig!

Ciao sålänge!

designa din blogg

Ojojoj... Jag skulle aldrig ha börjat greja i boggdesignen. Shit, det är svårt! speciellt för en nybörjare som jag. Om det är någon som vet hur jag får klockan att hamna i samma höjd som headern vore jag tacksam för hjälp...

I mitt öra

Sitter och pluggar samtidigt som jag lyssnar på dagens favoritlåt.

Bubbly - Colbie Caillat.



Wonderful!

And that´s why you love me...

Härlig söndag! Solen skiner, himlen är klarblå. Jag och älsklingen har precis varit ute på en promenad. Jag älskar verkligen våra promenader. Vi pratar mycket och bra i vanliga fall, men på promenaderna är det som att våra samtal blir ännu bättre. Idag talade vi om vår ekonomi. Ett ganska vanligt ämne i vårt förhållande. Min älskling pluggar till ekonom, och tro mig, han lever verkligen som han lär...
Min garderob kommer definitivt inte uppdateras innan februarilönen kommer. Och då ska jag bara köpa sådant jag behöver. Vårt gemensamma mål detta året är nämligen att spara 100 000 kr. Så det gäller att hålla i pengarna. Men jag är så sugen på att shoppa. Suck. Alla andra shoppar ju jämt! Är du en spara eller slösa?

image6


RSS 2.0