Det var liksom dags nu...

Uma Thurman är cool och het i Kill Bill. Såg precis tvåan med älsklingen, vi såg ettan för några månader sedan så det var liksom dags att se tvåan någon gång. Tvåan var bättre än ettan. Mycket bättre. Nu ska vi nana. Godnatt!

image62

Vågar jag?

Hm. Ska jag verkligen göra detta? Det är ju lite... ehrm... fjortis? Jo, men jag gör det. Snabbt, innan jag ångrar mig. Vaddå för något? Ett test, givetvis. Här kommer det dårå:

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, absolut! Fast oftast tror jag att den växer fram. Om jag hade kärlek vid första ögonkastet då jag mötte älsklingen?Mjo, fast jag vågade inte bli kär i honom. Hallå, jag var 16, han 20. That's big difference, i den åldern. Tack och lov att jag ändrade mig tilslut, och verkligen vågade. Han är det bästa som hänt mig.
2. Har du någon gång blivit sårad? Jag hade en crush på en kille när jag var 15. Vi var typ ihop, eller sådär nära sm man är alldeles innan man blir ihop. Iaf, när vi inte setts på två dagar får jag ett sms där han skriver att han inte är kär i mig. Skit, jag blev så himla krossad. Jag gillade verkligen honom (då) och höll på att bli riktigt kär för första gången. Annars inga brustna hjärtan.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Absolut:D
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Såklart, när man var mindre då. Då vågade man ju knappt säga något alls. ;)
5. Har du kysst någon under de senaste veckorna? Såklart! Senast för 10 min sedan. :D
6. Har du haft en hemlig beundrare? Nja, mina beundrare har en tendens att göra sig ohemliga ganska snabbt.
7. Är du kär? Såklart! Som det känns nu kommer jag alltid vara kär i älsklingen.
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Absolut. Ingen tvekan om det. Stort vackert bröllop med alla våra vänner och hela familjen.

TVÅ ALTERNATIV
1. Hår eller ögon? Ögon.
2. Katter eller hundar? Katter! Gillar inte hundar, älskar katter.
4. Några få bästa vänner eller jätte många "vanliga" kompisar? Några få verkliga kompisar.
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Inget av det, Fanta!
7. Utekväll eller romantisk hemma kväll? Romantisk hemmakväll. :)
8. Pengar eller lycka? Åh, det var svårt. Men jag är av den åsikten att jag tror att man inte kan vara lycklig om man har lite pengar. Så jag säger lagom med pengar som kan föräntas till mer, och massa lycka.
10. Msn eller mobil? Mobil, såklart. :) Nästan aldrig inne på msn längre.

Ojdå, måste kila ned till tvättstugan. Solong!

Trött. Mätt. Nöjd. Lycklig.

De orden beskriver bäst hur jag mår just nu. Middagen var supergod, men nu är jag verkligen mätt. Myser med älsklingen, och han gör mig så lycklig. Jag är väldigt nöjd med mig själv idag, jag har städat och tvättat en hel massa vilket jag verkligen behövde. Men jag är verkligen trött. Förkylningen sitter fortfarande i lite granna.

Så nu ska trötta, mätta, nöjda, lyckliga jag mysa lite till, sedan är det läggdags. God natt!


Hemmalyxigt spa

Tiden går så himla fort. Klockan är redan sex, och dagen är typ slut. För en förkyld Linda, åtminstone. Vissa är säkerligen ute och hårdfestar ikväll och har jättekul, medans jag ligger hemma i sängen och nanar. Fast iofs ska jag inte klaga, jag ska ägna kvällen åt att mysa med min älskling med film, mat och godis. Och så den förbaskade tvättiden, såklart. Skönt att tvätten i det närmaste sköter sig kväll. Tänk vad jobbigt det måste ha varit förr i tiden när man tvättade alla kläder för hand. Ojojoj... Så himla mycket enklare nu, när man bara stoppar in det i en maskin och trycker på en knapp. Färdigt.

Jaja... Förmiddagen ägnades åt storstädning av lägenheten, som nu är skinande ren. Härligt! Vad har vi gjort efter det? Ja, jag ägnade en lång tid åt hemmaspa i badrummet. Eller ja, hemmaspa. Det låter så flashigt, vilket det inte alls var. Jag lång i länge i vattnet, peelade hela kroppen, rakade benen, gjorde hårinpackning och improviserade fram en ansiktsmask. Sedan smorde jag in hela kroppen och tog på mig myskläder. Härligt! Jag sköter inte så bra om min kropp, brukar mest ta en snabbdusch istället för ett långt bad. Men det är ju nu jag borde skämma bort min kropp, när jag bara har min egen tid att passa. Inga barn, ingen familj, inget helgjobb (ännu). Så idag har jag skämt bort mig!

Nu ska vi snart laga mat. Ikväll serveras det fläskfilégryta med championsås, ris, sallad och vitlöksbröd hemma hos oss. Jisses vad det är kul att laga mat. God mat. Jag är hungrig. Bäst att sätta igång då.
Om en timme är det tvättid! Sexigt värre. Not.
Vad gör du ikväll?


Ps. Jag vill gå på riktigt spa. Med massage, ansiktsmask och nyttig mat. Någon som vill bjuda med mig?
Det på bilden nedan skulle passa mig perfekt.

image61

Bilden är tagen från Selma Lagerlöf Spa. Du vänlige själ som vill bjuda mig på en spavistelse: Prislistan finns på hemsidan. Telefonnummer för bokning också. ;)

Morning

God morgon! Härlig lördag, jag har sovit toppenbra. Jag och älsklingen struntade i middag eller bio på stan igår, vi åkte hem och fixade mys hemma istället. Vi käkade rostbiff, bakad potatis och tzatsiki med sallad, och givetvis en hel masse choklad. ;) Vi såg på Amelie från Montmartre, vilken var... bra. Den var underlig, och väldigt fransk. Men den var mysig. Det var så skönt att se en film som man kommer ihåg för att den skiljer sig från alla de där amerikanska filmerna man matas med hela tiden. Och Audrey Tautou var ju så söt i filmen. Jag förstår att fransmännen är stolta över henne.

Idag står följande på schemat;
*Plugga
* Städa
* Tvätta

Mhm, låter som en underbar lördag. Men jag måste verkligen göra alla ovanstående punkter, för jag ligger way efter. SÅ det är bara att bita ihop. Det kommer andra lördagar med fester och slapp. Men först; frukost. Mumma!
Frukosten är verkligen det bästa målet på hela dagen. love it!
Vad ska du göra idag?

Naken?

Okej, nu är det konstaterat! Jag har inga kläder. Alls. Missförstå mig rätt. Klart jag har kläder på mig, jag är inte naken. Men jag har inga fina kläder att sätta på mig. Trista kläder, sköna och mjuka, ja sådana kläder har jag. Men fina, som i umgås med pojkvän på stan-fina, det har jag inte. Kanske blir en snabbis in på hm trots allt?
Nu måste jag kila, ville bara delge mitt problem med er. (Okej, det är inget stort problem. Alls, faktiskt, för jag är ingen modenörd. men ibland är det kul att kunna se lite respektabel ut.)

Later!

Later, dudes

Sitter i sängen. Ska börja göra mig iordning nu, för en eftermiddag på stan. Men älsklingen har fortfarande inte ringt, så jag vet inte när han kommer in till stan. Äsch, det löser sig väl. Hade en oroväckande dröm inatt att han var sur på mig. Men det är han väl inte? Har jag gjort något elakt? *tänk, tänk, tänk* Nä, det kan jag inte ha gjort om jag behöver tänka efter för att hitta minsta lilla elakgrej. Han har nog bara mycket på jobbet.
Dags att svida om! Later, dudes! ;)


Tack

Pratade precis med min vän, dear E, på telefon. Och något slog mig när jag talade med henne. Inte bokstavligt då, utan jag fick en tanke. Omg vad bitter hon låter. Våra senaste samtal har inte varit direkt trevliga, jag har inte kunnat prata så mkt på grund av ont i halsen så jag har överlåtit åt henne att sköta the talking. Och hon har hela tiden kommit med små gliringar. Vi kunde inte ses när jag var hemma senast eftersom jag jobbade en hel del och dessutom blev sjuk. Fine, liksom. Jag erbjöd henne att komma hem till mig och sällskapa med mig när jag var sjuk men det ville hon inte, vilket ju är förståeligt. Så varför alla dessa gliringar? Vad f*n, mitt liv är inte en dans på rosor det heller. Men jag väljer att faca mina måsten. Det gör inte hon, E är mästare på strutsmetoden. Du vet, sticka huvudet i sanden och hoppas att det går över. Hon har alltid varit sådan, men jag älskar henne ändå. Hon är min bästis oavsett vilka egenskaper hon har, för det är helheten jag gillar. Men nu, när hon är sur och bitter och kommer med en massa gliringar så vet jag inte längre. Vad vill hon av mig? Vad ska jag göra?!
Igår när hon ringde låg jag i sängen med älsklingen och kollade på film. Mobilen låg i köket, så det tog kanske fyra signaler innan jag svarade. När jag svarade så fick jag höra "Jaså, du svarade till slut? F*n vilken tid det tog". Surt. E, var glad över att jag överhuvudtaget svarar. Jag vet inte om jag orkar svara och ta din skit om du ska bete dig så här.
Idag när hon ringde låg istället mobilen alldeles bredvid mig så jag svarade innan en signal gått fram. Då fick jag höra att "vad konstigt att du svarar så snabbt, det brukar du ju inte göra". Okej, ingen fara med det, en sådan kommentar tar inte jag som en gliring i vanliga fall. Men nu, när resten av samtalet fortsätter på samma sätt och hon liksom har garden uppe för försvar hela tiden så blir jag trött. Jag sa vid ett tillfälle under samtalet att jag äntligen lyckats höra vad hon sa, för under samtalet sa jag "va?!" hela tiden. "Förlåt mig då," sa hon surt. Jag fick tillslut förklarat för henne att det berodde på att hela mitt j*a huvud är sprängfyllt m snor och dylikt så jag har svårt att höra.
Hon är hela tiden på defensiven. Vad har hänt E? Varför är du så bitter och missunnsam?
Vad vill du att jag ska göra åt saken?

Hon avslutade samtalet med att fråga vad jag ska göra idag. När jag sa att jag skulle ta det lugnt och plugga sa hon att hon inte trodde att jag skulle plugga alls.
J: Varför inte det?
E: Nä, jag tror det bara. (Underförstått: det brukar du ju inte göra)
Klick.

Nä E, jag har pluggat dåligt de senaste dagarna för jag har vart sjuk. Vad f*n, ska jag behöva banka in skiten i huvudet på dig? Jag har inte orkat öppna en bok, än mindre lagboken. Men idag känns det banne mig bättre. Idag ska det bli plugga av.

Och förresten, E, jag ska vara så tillmötesgående och trevlig på telefon. Mig får du inte arg, för jag orkar inte bry mig om dina problem just nu. Jag vet inte vad dina problem är, för du berättar det inte för mig. Du berättar vad som händer i helgen, hur lyckad den ska bli. Och vet du vad, E? Jag är glad för din skull. Hoppas du får en jättebra helg. Det är bara det att din syn på en bra helg skiljer sig markant från min syn. Jag vill minnas helgen, jag vill njuta av den tillsammans med min pojkvän. Men om du vill festa stenhårt från fredag efter jobbet till måndag förmiddag så fine. Det är upp till dig. Jag bryr mig inte. Men kom inte här och var sur på mig, för att jag inte tycker att ditt liv är avundsvärt. 
Huruvida du är avundsjuk på mig och mitt liv låter jag vara osagt, men jag har mina aningar.


Jag tror vår nära vänskap är över och förbi. Du kommer inte ta dig in i min innersta krets igen. Vill du det får du kämpa. Tack för dessa tio år. Tack för en tid av glädje och ungdom. Tack för halva mitt liv. Tack.

Tell me!


Ligger i sängen med datorn i knät och surfar runt lite. Jag har en del favoritsidor jag alltid kollar, typ

blogg.se (såklart!), veckorevyn.com, facebook.com och lite övriga bloggar. Men det har blivi lite trist det senaste. Samma saker överallt, nästan. Skulle vilja ha tips på nya sidor som man kan kolla in när man har tid och lust. Vilka sidor är dina favoriter? Tell me!


Christina Aguilera vs. P.Diddy - Tell Me


Det bästa ur fyra perspektiv

Vad är egentligen bäst med sommaren? Är det att det är varmt, att solen skiner och att det är grönt? Eller är det att det finns jordgubbar, färskpotatis och smultorn? Eller är det helt enkelt för att det är en tid att slappna av, en långsam tid? Jag har intrevjuat tre av varandra helt oberoende personer.

1. Mamma, 46 år - Soldyrkare
Det bästa med sommaren är ju såklart att solen skiner, man blir brun, att man kan ha mindre kläder på sig och att man kan äta färskpotatis varje dag.

2. Pappa, 51 år - Båtfantast
Det bästa med sommaren är att jag kan åka ut med båten och fiska utan att frysa. Jag kan sitta och njuta av stillheten ute till havs. Inga krav, bara att vara.

3. Broda mi, 18 år - Sommarlovsälskare
Det bästa med sommaren är helt klart att vi har tio (10!!!) hela veckors ledigt från skolan. Inga läxor, inga tidiga morgnar- bara att slappa.
Men du, du jobbar ju på sommaren? Det blir ju inte så mycket ledigt då?
Jaha, jag visste att det fanns någon nackdel med sommaren. Skit också, tio veckors slaveri på arbetet. F*n.


Jaha, tre av varandra helt oberoende personer svarade på dagens fråga; vad är bäst med sommaren?

Men vad tycker jag då? Det bästa med sommaren enligt mig är att sitta på en klippa vid havet och äta en kaviarmacka (kaviar smakar bäst ute vid havet) med solen i ögonen och en svag vindpust i håret när mamma ligger brevid och solar, pappa fiskar och brorsan badar i havet. Solen, värmen, gemenskapen. Åh, kan inte sommaren komma nu?

image59

Vackrast av dem alla

Good morning! Solen skiner, jag känner mig bättre och jag har en hel tom dag framför mig. Eller rättare sagt, jag är helt ledig fram till 16. Vad ska jag hitta på? En sak är iaf säkert: jag ska vila, vila, vila! Och se klart på filmen, Schindlers list.
Sedan väntar helg, där storstädning, plugg och tvätt står på schemat. Sexigt värre. Not. Men det behövs verkligen göras, allt av det. Vår lägenhet har inte blivit storstädad på brrr.. tre eller fyra veckor, så det är verkligen supersmutsigt överallt. Tvättkorgen svämmar över, och min sjukdom har gjort att jag ligger efter med pluggandet. Ingen rolig sjukdom dock, när man inte ens orkar hålla uppe en bok. Men idag eller imogron ska det bli skärpning, jag måste plugga.

Men vad ska jag göra kl 16? Jo, ja ska möta älsklingen i stan. Han har presentkort på Brothers som han ska göra slut på idag. Och jag får vara smakråd. :) Det ska bli kul att komma ut lite, och kolla lite i affärer. Även om jag inte ska handla något, vad jag vet. Sedan ska vi kanske gå på bio eller äta middag på stan. Vi får se vad vi vill, helt enkelt. Härliga fredagsplaner.


Nä, nu ska jag se klart på filmen.
Bilden nedan måste väl för övrigt visa det vackraste vårtecknet av dem alla? Vitsippan, såklart!

image58

Ekonomiska funderingar

Avbryter mitt i filmen. Usch, jag  mår dåligt av att se den, av att se hur hemskt människor mår. Kollar klart imorgon istället.



Vad händer ikväll då? Jag ska laga kvällsmat till mig och älsklingen. Det blir latmat idag, vilket innebär just för dagen varma mackor med sallad. Snabbt, enkelt men ack så gott. Efter maten myser vi nog till sängdags. Ska eventuellt göra bokföringen idag med. Annars gör vi den i helgen. Älsklingen älskar allt som har med ekonomi att göra, så vi bokför alla våra inköp in i minsta detalj. Detta leder givetvis till att han och jag har stenkoll på vart våra pengar går och vad snål man blir när man vet hur mycket pengar man lägger på skit. Grejer man egentligen inte behöver, och som man bara vill ha ett kort tag. Bättre att göra en lista innan man sticker ut o shoppar på det man verkligen behöver, och sedan hålla sig till den. Brukar jag göra så? Nej, självklart inte. Jag brukar oftast shoppa när jag hittar något som passar, och tro mig - nuförtiden är det inte så ofta. Faktiskt sedan vi flyttade ihop har jag nästan slutat att shoppa. På riktigt. Innan, när jag bodde hemma, brydde jag mig aldrig om hur mycket jag shoppade bara jag hade lite lön kvar i slutet av månaden. Nu tävlar jag med mig själv (och med älsklingen) om hur mycket pengar jag kan spara varje månad. Jag har verkligen blivit snål.
Älsklingen frågade mig igår om vi kunde gå på bio i helgen, och det första jag tänkte på var; "Kan vi inte se på ngn film vi har här hemma istället, för det är gratis!" Ojojoj... Snålvarning där.
Jag skojar inte när jag säger att jag har handlat kläder och skor för mindre än 500 kr i år. Och det är lite för att vara jag.
Hur mycket brukar du shoppa för varje månad?

Jaja, det är lika bra att spara medan man kan. Den filosofin lever iaf jag efter nu.
Mind hang-up: Ring jobbet imorgon och be att få ut den innestående lönen i april. I'm gonna need that money, I'll shore do.

Judehat? Ett främmande ord i dagens Sverige

Kollar på schindlers list från 1993. Har inte sett den förut. Men oj, den är tre timmar lång typ. Får se om jag orkar se hela idag.
Jag tycker det är hemskt att föreställa sig hur utbrett judehatet var. Fruktansvärt. Att man kan hata en grupp av människor så mycket, som inte ens har gjort något ont. De var framgångsrika och tjänade pengar, och sådant sticker i ögonen på folk. Avundsjuka och missunsamhet, finns det något värre? Jag tycker att har en människa det bra ställt så är det väl bra med det. Vill jag ha det bra ställt så är det bara för mig att ta i med hårdhandskarna och börja jobba för det. Allt går om man bara vill det tillräckligt mycket och tillräckligt länge.
Ja, jag är en gnutta naiv, men naivitet behövs i världen, för att den inte ska bli grå och bitter. Jag är naiv, och stolt över det!

Hur kan man vilja straffa ett helt folk så mycket att man rycker upp dem ur sina rötter, släpar dem till ett ghetto där de får bo på mindre än en kvm per person, svälter dem, tvingar dem att arbeta fast utan lön och slutligen tvingar dem att flytta till ett "arbetsläger" där de svaga gasas ihjäl och de starkare sparas för att gasas senare? Vad gjorde resten av värlen? Blundade? Var Hitler så inflytelserik? Var tredje rikets murar så stängda? Var det värt det?
Finns hatet kvar idag? Jag vet att det finns antisemitister idag, men hur utbrett är det? Inom
islam är det utbrett, vilket vi dagligen matas med i tidningar och media. Men hur är det i Europa? Finns det utbredda judehatet kvar? Är det någon som vet så vore jag tacksam för svar på mina frågor. Under tiden ska jag fortsätta att undra och förundras över detta fenomen.

Hur kunde detta hända välutbildade och framåtgående Europa?

image57

Adolf Hitler, inte ensam i sitt judehat.

Hard working

Middagen bestod av canneloni. Mumma! Helt klart min favoriträtt, fast jag äter det tyvärr ganska sällan. Nu ska jag faktiskt sova en stund. måste arbeta hårt för att bli frisk, serru... ;)

Önskeblogg

Jaha, nu sitter jag här igen. Har diskat och slappat sedan ett. Nu är det nog dags att försöka ordna någon middag. Vad ska jag äta idag? Någon som har något förslag? Jag är väldigt sugen på en hel massa, men jag orkar inte laga det. Så jag väntar nog med maten ett tag till.

Jag kollar runt på lite olika bloggar och har hittat ett par favoriter. De vanliga, stora bloggarna är intressanta, typ StinaLee, KarinOlofsson och Kenza. De handlar om ganska oviktiga saker, och är roliga att ströläsa, när man inte orkar tänka. Sen finns de där andra, de jag bara hittar ibland, läser, skrattar åt, känner igen mig i och önskar att jag kunde hjälpa på något sätt. De handar oftast inte om mode (vilket är bra, för modebloggar finns det så många av) utan de handlar om en levande människa. Någon som tänker, äter, sover, är ful ibland och snygg ibland. Någon som faktiskt har en mening med varje inlägg, en tanke bakom varje ord. En sån blogg vill jag ha. Det är inte säkert att man får många läsare, oftast inte tyvärr. Men lyckas man fånga någon bara för ett tag då har man lyckats. Det ska jag sträva efter.

Hur ser din önskeblogg ut?

I'm back!

Hemma igen, trött som få. Redovisningen gick nog sådär, men det var det bästa jag kunde prestera idag med tanke på hur jag mår. Kommer knappt ihåg vad jag sa, men jag vet att jag och läraren hade skilda åsikter några gånger. Hm, hur bra är det egentligen? Well, nu är det iaf avklarat. Inget jag kan göra om.

Solen skiner, och det enda jag vill göra är att sova. Men först ska jag nog diska lite, för älsklingen blev uppringd av jobbet som ville att han skulle jobba idag så han hann inte. Men jag vill inte ha det stökigt, vilket rimligtvis leder till att jag får göra det själv om jag vill ha det gjort nu.
Bussresen hem gick skit. Hade precis orkat släpa mig till bussen och lyckades hitta en sittplats när bussen stannar. Länge. Tillslut ropar de i högtalarna att bussen har tekniska problem och att vi måste byta buss. Nice. Detta innebar givetvis ingen sittplats åt mig inte. Nepp, det blev till att stå upp. Jaja, sånt är livet. Inget att klaga på egentligen, jag kom ju hem. Liite senare, liite tröttare och liite mer sjuk. Härligt! Jag är åtminstone ledig resten av veckan nu, så då ska jag kurera mig. För jag ska för bövelen bli frisk. NU helst, men så snart som möjligt hade vart bra.
 
Nu ska jag se på film, tror jag. Det blir Amelie från Montmartre, som jag inte sätt ännu. Skärpning, Linda.
Har du sett Amelie Från Montmartre?


Morning!

Sitter och väntar på att klockan ska bli redo så att jag kan gå till bussen. Har en viktig redovisning av ett pm idag. Jättenervös, och jätteförkyld. Perfekt kombo. Inte. Fattas bara att jag snorar ner hela seminarieledaren och blandar ihop alla juridiska termer med snörvlingar och nysningar. Det här kommer gå så bra. Verkligen! Men jag måste till skolan. Sedan ska jag hem o vila. Hela dagen.

Har sovit toppen inatt, inte vaknat en enda gång. Det är lyx under förkylningstider det. Nä, nu ska jag ringa E och sedan sticka till bussen. Ciao!

Ps: Dumma snön ligger fortfarande kvar. Så mycket för att få använda skinnjackan med ballerinor idag. Nehe, jag får vänta ett par månader till. Minst. Ds.

Hej alla glada!

Fortfarande sjuk. Fast det har blivit värre. Jag vill ju bara bli frisk. Hade ett viktigt möte på F&S idag som jag inte kunde gå på. Imorgon ska jag redovisa mitt pm, och jag måste gå. Oavsett hur jag mår. That's how it is.

Idag har jag bara varit hemma med min älskling och tagit det lugnt. Sovit, läst, sett på film. Feberfrossat och frusit. Orkade inte svara när E ringde, jag hade så ont i halsen att jag inte kunde prata ändå. Samma sak igår, fast då svarade jag. Men då trodde hon att jag inte lyssnade på henne o blev sur. Lyckades till slut förklara att jag faktiskt inte kunde prata för smärtan i halsen. Nä fy! Dumma sjukdom, gå över!

Har hittills denna månaden av den nya lönen sparat 3/4. Inte illa, eller hur?! Har köpt lite fonder, så nu är pengarna oåterkalleliga. Typ. Det är bra, då slipper jag lägga dem på onödiga saker. Detta resulterade dock i att jag inte har en superduperfet budget kvar att leva på, men what the heck. Det klarar jag! Kollade på internetbanken o såg att jag använde kortet en (!) gång hemma i götet. Tacka vet jag omtänksamma föräldrar och att jobba hela tiden så att man inte hinner shoppa. Massa mer pengar kvar när man kommer hem än förväntat.

Skrev ju i bloggen innan jag åkte om min major shoppingtur som skulle bli av. Guess what- den blev inte av! Dels på grund av att jag jobbade så mycket, men också på grund av att både jag o mamma var sjuka och låg nedbäddade resten av tiden. Jag hann knappt träffa alla mina vänner ju. E träffade jag en snabbis samma vecka jag kom hem. Vi skulle haft en lång maratonfika på påskdagen, men det orkade inte jag. Jag erbjöd henne att komma hem till mig, men det orkade inte hon. Hon var dock inte sjuk...

Äsch, jag låter visst lite bitter?! Jag vet inte, jag tror att vi håller på att växa ifrån varandra, E och jag. Vi är så olika och har inget mer gemensamt än dåtiden. Räcker det för att ha en fungerande bästisrelation? Jag vet inte, vad tycker du?

Fick ett överraskande sms på påskaftonen också. Från en kompis som inte längre är kompis. Fast hon vet nog inte att vår vänskap är avslutad. Jaja... Bara för att vi inte är vänner behöver man ju inte vara otrevlig, eller hur? Så jag var trevlig tillbaka, och vet du? Det kändes bra. Skönt!

Nu ska jag krypa till kojs. Natti, natti!


Hellu alla glada!

Långfredag. Härlig dag idag. Snön har vräkt ned hela dagen, och jag har bara myst med älsklingen. Är hemma hos föräldrarna i götet nu, och hade min första hellediga dag sedan jag kom hem förra veckan idag. Skönt! Har varit superförkyld hela veckan, så det har varit seeeegt på jobbet. Men jag kommer definitivt glädjas över att jag kämpade på jobbet trots sjukdom i april när lönen kommer. Det är vad som hållit mej igång på jobbet de senaste dagarna.

Önskar att jag kunde skriva något riktigt spännande jag varit med om, men sedan jag kom hem har jag bara jobbat, sovit och vart sjuk. Inte så nice. Träffade visserligen kompisar förra helgen, så jag har inte vart helt osocial heller, men de senaste fyra dagarna har jag bara åkt direkt hem från jobbet till sängen. Typ.

Läste en gammal kompis blogg förut. Ja, hon är en gammal kompis. Gammal som i inte längre min kompis. I höstas insåg jag att sådana "vänner" som hon inte är några vänner. Hon är konstant elak och har ett otroligt bekräftelsebehov som bara går ut över andra. Droppen som fick bägaren att rinna över var när hon kom med direkt löger om mig framför flera människor jag aldrig träffat förut och ville göra ett gott intryck på. Det var inga oskyldiga lögner, men inga nödvändiga heller. Hon bara ljög om mig för att själv framstå i bättre dager och för "att det var kul". Yeah, right. Jävligt kul. Nä, henne klarar jag mig utan. Men jag kan inte låta bli att läsa hennes blogg då och då, för att se hur hennes liv utvecklas. Och idag när jag läste hennes senaste blogginlägg blev jag så glad att jag inte är hennes vän längre. Hon är fortfarande likadan, och till råga på allt så skriver hon i sitt inlägg att hon valde bort sina kompisar. Tjejen, vi valde bort dig. Tro mig, du måste änrda på dig, och inse att världen inte kretsar kring dig. För annars kommer du att förbli ensam. Vill du verkligen det? Väx upp, och bli din ålder. Bli 21!!!

En snabbis på biblioteket...

Har jobbat hela dagen, nu på biblioteket för att låna lite kurslitteratus. Kul... Not! Ska iväg o träna, sedan hem o umgås med familjen. Skickade in mitt pm igår kväll. Hyfsat nöjd. Måste kila! Ciao!


Meet mina underbaringar

Sådär. Nu har jag skickat in det. Nu kan jag inte göra något mer. Dags att lägga det bakom mig tills jag får reda på resultatet. Härligt, men läskigt. Tänk om jag missuppfattat uppgiften helt och hållet?
Nådde götet idag. Åkte från hemstaden med vårkläder på; skinnjacka och ked's tygskor. Nådde landets framsida med fötterna i vattenpölar och genomblött hår. Alltid lika härligt att komma hem...
Åkte till pappa, handlade (Mat, tyvärr..) och åkte hem. Åt mat, kollade på brorsan brutna arm (AJ!) och pluggade. Tills nu. Så nu kan jag med gott samvete ta påsklov. Eller rättare sagt; jag behöver inte göra mer än att plugga kurslitteraturen. Helt okej.
Ska börja mitt påsklov med att arbeta hela dagen imorgon. Sedan ska jag med mamma och träna på F&S, och efter det träffa Em på sushibaren. Härligt med lite girly update, precis vad jag behöver. Förhoppningsvis står det en tjejmiddag på schemat till helgen också, det är E och L som är på hemmaplan samtidigt och vill ses. Underbart! Detta är vad jag saknar allra mest i min nya hemstad; mina underbara tjejkompisar. Det går inte att hitta exakt några lika underbara där som de jag har här.
Nu ska jag sova, jobb väntar imorgon. Vad har du gjort idag?

Wish me luck!

Sådär, nu har jag surfat runt ett tag och kastat bort en halvtimme av pluggtiden. Bra där, Linda! Nu ska jag plugga! Wish me luck!

God morron!

Gomorron, gomorron! Ännu en härlig dag med - PM-panik! Men jag är nästan klar, så jag borde inte vara panisk mer än halva dagen. Elelr rättare sagt, kl 12 åker jag från lägenheten, och innan dess måste jag vara klar. Så är det bara! Det blir med andra ord några effektiva timmar nu på morgonen.
Jag har precis vinkat av älsklingen vid dörren, han skulle till jobbet och kommer alltså inte träffa mig förrän om en vecka när han också åker hem till götet för att fira påsk.
På tal om påsk, så har en kommit så snabbt i år att jag inte hunnit längta. Helt ärligt, den har liksom överrumplat mej. Tiden går verkligen fort nu för tiden.

Påskbilder i den här stilen är fina, och man blir så glad av dem. Glada färger, mysiga små ullbollar till kycklingar och blommor. Kan man bli annat än glad?

image56

En natt med sömn???

Yes, nu har det släppt lite. Har skrivit ca en fjärdedel av analysen. Plötsligt kan jag se en natt med sömn framför mig. Härligt!
Packa får jag göra imorgon. Ska väl ändå inte ha så mycket mer än pluggböcker, lagbok och datorn med mig. Får helt enkelt inte plats med mer i min minipiniväska.
Chefen ringde förut. Jag ska jobba imorgon kväll, torsdag, fredag och förhoppningsvis helgen. :) Yes, det blir förhoppningsvis en riktigt nice lön i april. Ska ju jobba hela påskhelgen med, så det blir ganska mycket. (inte för mycket, dock!) Är troligtvis ledig måndag iaf. Btw, ska åka till landskrona (är det inte där man har så många sverigedemokrater? Brr...) på lördag eller söndag (beror på hur jag jobbar) och kolla på en båt som pappa vill köpa. Det ska bli mysigt med en liten utflykt i vårt avlånga land. En till då, eftersom bara min resa till götet blir en utflykt. Och på tisdag eftermiddag åker jag o mamma till ullared. Nice! Behöver nya vårskor. För att inte tala om alla småsaker vi behöver till lägenheten. Men det är bra, för även om inte älsklingen gillar shopping och att spendera pengar så gillar han att "fynda" på ullared. Hehe.... Många skor, kanske? (I'm a shoeaddict!)
Nepp, back till mitt pm, innan insprationen försvinner.

Jag är kvar

Sitter fortfarande här och kämpar med det j*a PM:et. Fy f*n. Det är inte så lätt som jag trodde. Jag har skrattat åt mina klasskamrater när de klagat över Pm:et tidigare, för jag trodde det skulle vara lätt. men eftersom jag vet att alla lagt ned otrolig tid och möda på sina pm, ställer det högre krav på mitt. jag vill verkligen ha bra betyg på det. blä....
Har iaf lagat mat till mig och älsklingen. Någon kycklinggryta med ris. Det blev sådär gott. Men det var ju så att vi fick något i oss iaf.
Nepp, back to work! Ciao.

Jag ska bara...

Såja, nu har jag käkat lunch också. Jag gör verkligen ALLT jag kan för att skjuta upp det där förbaskade PM:et. Men snart går det inte längre. Måste börja... Jag ska bara...

1/2 avklarat!!!

ja, men det går framåt iaf. :D Skickade precis första delen till en kompis som klart godkände det. Bara nästa del kvar.
Brr... Det är den delen som kallas för analys, som jag inte riktigt vågar börja på. Den ska vara på 2 sidor (inte så långt...) men den ska vara logisk och relevant. Och innehålla massa hänvisningar till doktrin och lagrum. Men fatta; mitt rättsfall tar inte upp några lagrum. HD dömer inte efter något lagrum. Ve och fasa! Hur ska jag göra?
Hjälp efterlyses!


Nyfiken

Jaha, så börjar denna dagen gå mot sitt slut. Typ. Eller ja, klockan börjar iaf att ticka. Inte så många timmar kvar som jag har på mig att färdigställa PM:et nu.
Läste precis ut Jeffrey Deavers "Det tolfte kortet". Jag är värdelös när jag fått ta på en deckare, jag måste bara läsa ut boken så fort som möjligt för att få veta hur den slutar. Jag är nämligen sjukligt nyfiken. Så nyfiken att jag, som hittat en gammal kollegas blogg här på internet, hela tiden måste hålla mig uppdaterad om vad hon skriver och vad hon gör. Trots att vi inte ses nuförtiden, och trots att det inte spelar någon roll för min del vad hon gör. Jag är bara nyfiken.
NU ska jag börja plugga på riktigt. Vill. Inte. Alls. Blä! Men jag längtar tills det är avklarat. Och så fort jag sätter igång är det säkert inte lång tid kvar innan det är färdigt. Kan vi ju hoppas.
Just det ja det var ju länge sedan jag uppdaterade infon om våra nya grannar. De är fortfarande lika otrevliga och tar fortfarande ingen hänsyn till oss andra i huset. Men: de blev utskällda av en annan granne i helgen. Han som bodde under dem hade fått nog, och gav dem en rejäl utskällning. Yes! Så sedan dess har de varit ganska lugna. Inte spelat musik mitt i natten och inte slängt i dörrar eller lämnat soppåsar i trappuppgången. Hehe.... Hoppas nu bara att de flyttar. Eller är tysta. Är jag orättsvis? Äh, whatever, jag gillar dem inte. Kommer nog aldrig att göra det heller. Och vet ni vad? Det gör ingenting, för jag behöver inte umgås med dem om jag inte vill. Och just nu vill jag inte det. Hehe...
Nu blir det kvalificerad pluggtid. Ciao!

Morning!

God morgon! Härlig dag idag. jag blir alltid så glad när jag vaknar och faktiskt går upp tidigt.  Dagen blir så lång då, och tro mej, en låååång dag är vad jag behöver idag.
Men vad står på schemat idag då?
* Skriva klart PM:et
* Sola
* Träna
* En snabbkik på stan
* Myskväll med älsklingen


Imorgon åker jag till gbg och min familj. Det ska bli jättekul att komma hem igen, och träffa mamma, pappa och brodra mi - mamma har frågat varje dag de senaste 4 veckorna vilken dag jag kommer hem. Hon har längtat - och jag med såklart! Men igår kväll fick jag ett konstigt sug. Jag ville inte åka till gbg ännu. Jag ville vara med älsklingen, plugga (!) och allmänt mysa i min nuvarande hemstad. Det. Har. ALDRIG. HÄnt. Förut. Fast jag tror att en stor anledning är att jag kommit in i träningen riktigt bra nu, och åker jag hem i 10 dagar kommer det att förstöras, eftersom jag inte har träningskort hemma och då måste betala för varje gång jag tränar. Det är inte roligt. Tänk att plötsligt betala 60 kr för varje enskilt träningspass. Suck. That's not gonna happen. Så många gånger iaf. Vilket innebär att mina fina (om än väldigt små) armmuskler kommer att försvinna. Nåja, iaf inte utvceklas något mer. Så det tar emot lite att åka hem. Mina rutiner störs. Dessutom vet jag med mig att jag är usel på att plugga hemma. Det går mycket bättre här, när jag inte har så mycket annat att göra om dagarna än att plugga, eftersom alla komisar antingen jobbar eller pluggar och älsklingen jobbar. Jäjä... Jag ska inte klaga. Jag har iaf en familj som faktiskt vill träffa mig, och det är jag väldigt glad över.

Idag fyller min kusin år. Grattis, C! Synd att vi inte umgås nu för tiden. Vad gör du theese days, C? Jag längtar till min födelsedag, för då är det sommar. Och jag längtar efter sommar, sol, bad och blommor. På riktigt! Tror aldrig jag längtat efter sommaren så mycket som denna vintern. Men nu är det tack och lov inte så långt kvar. Härligt!

Nej, nu ska jag springa bort till ica för att handla. Tänkte handla risgrynsgröt och göra risgrynspudding, för det har jag konstigt nog varit sugen på hela veckan. Får väl se hur det blir. Vad gör du idag?

Härligt

Yes, jag har hunnit en bra bit på väg. Härligt! Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag hoppar i sängen. Resten av PM:et får vänta tills imorgon. Då får jag sitta 12 timmar... Brr... Nu; Natti, natti!

Måndag

Sitter och pluggar. Igen. Det känns knappt som att jag gör annat. Men nu är det inte långt kvar, för på onsdag åker jag hem till gbg. Skönt! Ska åka direkt till pappas jobb och åka med honom hem. Mamma jobbar natten, så jag får ha lite kvalitetstid med pappa. Det händer inte ofta nu för tiden! Sedan får vi väl se vad jag hittar på. många som vill ses nu när jag äntligen kommer hem, och visst är det kul att jag är så populär. Men jag vet inte om jag orkar. Det är så jobbigt. Kan man inte bara träffa alla på en och samma gång? Missförstå mig rätt, det är klart att jag vill träffa alla tjejkompisar, men jag vill träffa alla så mycket att jag inte kommer hinna umgås med familjen. Jag måste boka in det effektivt, helt enkelt. Vill ju hinna jobba så mycket som möjligt också, så att jag får lite roligt i april.

Ingen träning idag inte. Var i skolan mellan 9 och 15.30, sedan åkte jag bussen hem och satte mig framför datorn för att plugga. Här sitter jag kvar nu, 4 timmar senare. :/ Fy! Fast jag hade en mysstund med älsklingen i ca en timme, så jag har inte pluggat hela tiden. Och när jag kollar på arbetet ser jag att jag inte kommit alls så långt som jag planerade. Hjälp! kan iofs bero på att jag sitter här istället. Nä, nu får jag rycka tag i mig. Dags att skriva klart!
(I wish..)

Vad gör du ikväll?

Hjälp!

Söndag. Jag sitter och pluggar. Blä! Ska skriva ett rättsfallskoncentrat, men jag får inte ihop det. Svårt! Önskar att det vore klart nu. Men det är det inte. Jag måste sitta en looooooooooooooooooooong time med det.
Gårdagskvällen var mysig. Jag och älsklingen käkade tacogratäng, kollade på heroes och lite på melodifestivalen. Det var första gången jag hörde Carolas och Andreas låt och jag måste säga att den var riktigt dålig. Jag blev väldigt förvånad, för jag trodde den skulle vara super. Och det var den ju, på sätt och vis. Superdålig! Vid elva ungefär gick vi på en långpromenad, och sedan stöp jag rätt ned i sängen. Så himla trött. Fast givetvis kunde jag inte hålla mig, utan läste bara en liten bit in i "Det tolfte kortet" av Jeffrey Deaver. Mmm... Deckare när den är som bäst! Deaver var även han som skrev deckaren som senare blev långfilm med Angelina Jolie, "I samlarens spår". Så det är boken jag lovar mig själv att läsa ikväll/inatt om jag bara skriver klart rättskallskoncentratet. Vilket jag säkerligen inte kommer göra. Fy, varför är det så svårt?
Ingen träning idag, tror jag. Har redan tränat fem dagar denna veckan, och jag måste verkligen plugga. Dessutom kände jag mig lite seg på träningen igår, vilket jag tror beror på att kroppen inte fått vila ut ordentligt.

image55


Inatt drömde jag att Fredrik Ljungberg (så snygg!) flyttade in bredvid oss och bjöd med oss på fotbollsmatch. Nice! Hehe... (Fast jag måste medge att jag blir lite... rädd för honom på de där kalsongreklambilderna.) Nej, nu blir det plugga av! Ciao!

Dagens fråga?

Lördag. Härligt! Vaknade precis, trött som få. Men jag orkar inte somna om, för jag vill ha en lång lördag och inte en där jag sover bort halva dagen.
Hade en livlig diskussion om bloggar igår med min pojkvän. Han kollade igenom de bloggar som låg på aktiva listan och undrade vad jga fick ut av att läsa dem. Jag sa att det var underhållande och kul. Han påpekade att det var bloggar om oviktiga saker, varpå jag brusade upp. "Vaddå oviktiga saker?! Vem är du att bedöma vad som är oviktigt?!". Han menade att inte en enda av bloggarna skrev om att t.ex. två hamasmedlemmar hade gjort intrång i en skola och skjutit ihjäl 8 barn. Men många av bloggarna har skrivit om Britney Spears liv. Han menade givetvis att bloggarna är orelevanta och menlösa ur ett samhälleligt perspektiv.
Därför undrar jag: Varför läser du andras bloggar?

Solariet nästa!

Nä, nu ska jag lämna datorn för ett tag och sätta mig i köket (även kallat vårt hemmasolarium på grund av de stora fönstren där solen lyser in hela dagarna) och plugga.

Vad gör du idag?

Jag längtar efter att ligga på klipporna och höra havet rulla in...

Idag är det den 7:e mars. Det är fredag och solen skiner! Underbart, härligt!
Vad har jag då för planer idag? Jo, jag ska:
*Plugga (Läsa ut skadeståndsrättsboken!)
*Träna (Medelpass på F&S kl 17)
*Laga mat (Något gott, det är ju ändå fredag...)
*FönsterShoppa! (Jag åker till götet nästa vecka, bäst att jag sparar mina pengar...)

Okej, denna dagen ser inte så spännande ut. Men vet ni vad? Ibland är det så himla skönt att bara ha ospännande dagar. För det är då man uppskattar de mera händelserika dagarna. Och om jag känner mig själv rätt så kommer dagarna hemma i gbg bli väldigt händelserika. Det är oftast de dagarna jag tackar mej själv för att jag faktiskt flyttat hemifrån.
Fast det är segt att bo så långt ifrån familjen. Jag vill träffa dem varje dag. Vissa dagar saknar jag dem jättemycket. I början var det jättejobbigt, för jag o min familj står väldigt nära varandra. Speciellt jag och mamma, för hon är en av mina bästa vänner (faktiskt). Men nu är det inte så jobbigt längre, för jag vet ju att de finns där hemma om jag skulle vilja åka hem och träffa dem. Dock börjar jag få lite familjabstinens, för det var fem (5) veckor sedan jag träffade dem senast, och det känns... Så det ska bli underbart att åka hem nästa vecka. Då kommer jag istället längta efter älsklingen, som inte åker till gbg förrän en vecka efter mig eftersom han måste jobba och tjäna pengar åt oss. Men det är ju trots allt något jag ska göra på hemmafronten också, jobba och tjäna pengar. Så vi drar in pengar till hushållet båda två.

Igår fick jag en knäpp. Jag och älsklingen var ute på promenad i solen, när jag plötsligt blev superdeppig och ledsen. Grejen är nämligen den att alla mina kompisar hemma jobbar, det är ingen som pluggar. Så alla mina kompisar ska självklart ha 4 veckors semester i sommar, då de kan göra vad de vill. Många av dem kommer att åka utomlands, och är det något jag velat göra sedan i januari så är det åka utomlands. Men det kommer jag inte göra till sommaren, om allt ser ut som jag misstänker, för som student måste jag jobba. Stackars älsklingen, för igår fick jag verkligen ett resesug utan dess like. Tillslut fick han lugnat ned mig, och jag insåg att även om jag ska jobba hela sommaren kommer jag inte jobba varje dag, utan jag kommer ha tid att ligga på stranden och göra små utflykter jag med. Sommaren kommer inte bli så dålig, trots allt. 

Jag längtar efter att ligga på klipporna och höra havet rulla in... 

Uppdate!

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag. Har kanske tappat sugen? Sanningen är nog snarare att jag har för mkt att göra just nu. Lovar att hlegen blir bättre!

Dagens bästa

Sådär, nu är jag tillbaka efter att ha tränat. Idag blev det ett medelpass på F&S, härligt jobbigt. Det som var synd var att när passet började kl 16 var det fortfarande ljust ute (hallå, det är fortfarande ljust ute! Härligt!) och då tar det emot att vara inomhus och träna. men men... gjort är gjort, och såhär efteråt, hemma igen alldeles nyduschad och fräsch känns det som ett bra val. Nu ska jag laga mat så att den är klar när min darling kommer hem.

Idag står det ugnsstekt kycklingfilé med ugnsstekt potatis och tzatsiki på menyn. :) Vad äter du idag?

Dagens bästa: Att sitta i solen och plugga. Utomhus, fast i lä. Underbart! Jag fick hela ansiktet fullt av fräknar. Dem har jag saknat hela långa vintern!

Vårtecken

Idag är det lite segt med blogguppdateringen. Sitter ute i solen och pluggar. Har fått in disciplinen nu, och det känns toppen. :)

Fick en lite tunn hm-katalog idag, med massa fina kläder. Men jag ska nog ändå vänta med shoppingen tills jag åker till götet i slutet av nästa vecka. Har lovat mamma en shoppingdag. :)
Imorgon är det jobbintervju. Nervös som få! Men det går nog bra... Eller vad tror du?

Det här vårtecknet är vad jag blir gladast av. Mamma hittade en sådan hemma i götet igår. Längtar tills jag hittar sådana här.
image53

Vilket vårtecken blir du gladast av?


Jag ändrar inriktning...

Plugg, plugg, plugg... Jaha, trevlig måndag! Nu bestämde jag mig dock för att ändra lite inriktning på dagen, från allmän avtalsrätt till skadeståndsrätt. Jippie! :)

Solen skiner fortfarande, och jag sitter i mitt solarium till kök och pluggar. Härligt! Ska käka en apelsin nu, det är gott. Och den påminner om solen till färgen. Nästan, iaf! 

Vad gör du idag? 

image52

Härlig måndag!!!

Solen skiner! Tänk vad glad man blir då solen bestämt sig för att skina, om så bara för några minuter. Men det ser faktiskt ut som att den är här för att stanna... Idag.
Gick upp för ungefär en timma sedan. Har sällskapat med älsklingen som skulle till jobbet. Stackarn, han var trött idag. Jag med, men jag ska ju inte jobba hela dagen, så mig går det ingen nöd på direkt.

Våra kära husdjur undulaterna väckte oss givetvis redan innan älsklingen skulle gå upp, så man vaknade inte med det bästa morgonhumöret heller. Hade inte Älsklingen varit så förtjust i dem (Läs: han älskar dem!) hade jag gjort mej av med dem på en gång. Men just eftersom han håller av dem så mycket kan jag inte med. Så därför är de kvar. Men undulater lever väl inte så länge ändå???

Idag är det, hör och häpna, plugga som står på att göra-listan. Plugga och träna. När älsklingen kommer hem ska han förbereda maten, så att den är klar när jag tränat, och sedan fortsätter vårt Heroes-maraton. Hähä.... Så jag har några timmar på dagen nu att stenplugga, så att jag inte får ångest ikväll. Wish me luck!

Imorgon är det dags för GG, vilket innebär att jag får se det på onsdag. Wie! (Vi har ingen tv... Hallå, vi är studenter!!!). Hoppas man blir lika modeinspirerad denna gången. Konstigt, men varje gång jag ser GG blir jag otroligt sugen på att skaffa en ny garderob (Innehållet, alltså). Bjuder på en morgonbild av söta Blake Lively, som spelar Serena i serien. Nu ska jag käka frukost!

image51

God natt!

Nu ger vi upp. Jag är trött, det 6:e avsnittet slutade också med en cliffhanger. Perfekt! Så nu ska jag drömma om att jag flyger, kan läka sår, gå genom vägar och teleportera mig. Typ.

Sov gott! Eller som älsklingen sa; "Jag är förkrossande trött". Det ligger något i det.

Cliffhanger


Goch, det här är jobbigt. Är trött och seg, och tänker i mitten av varje avsnitt att efter detta avsnittet går jag och lägger mej. Men så slutar varje avsnitt med en cliffhanger, och då måste jag bara kolla nästa också. Det här är inte bra för min nattsömn...


Fortfarande mitt i ett Heroesmaraton...

Det är ju ett maraton, så det lär ju inte ta slut i första taget. ;) käkar äggmacka med varm o´boy. Nu börjar avsnitt 6. Hej så länge!

Mitt i ett Heroes-maraton

Bra serie! Ny favorit! Nästan i samma klass som Gossip Girl, även om modefaktorn är högre i GG. Fast Heroes funkar bättre i sällskap med älsklingen, för mode är inget han är så förtjust i. Inte drama och "tjejigheter" heller för en delen...

Vilken tv-serie är din favorit?

Heroes

Okej, jag ger upp. jag får det inte som jag vill ha det med bloggdesignen, så jag väntar tills jag beger mig till götet och min lillebror kan hjälpa mig. Får helt enkelt stå ut med denna trista design ett tag till.

jag och älsklingen kollade precis på första avsnittet av heroes. Det var jättebra! Nu ska vi kolla på nästa avsnitt, tillsammans med godispåsen och morötterna. (Det sista har jag med som filmsnack för att blidka älsklingen, som inte äter godis. Tur då att jag äter för oss båda...)

Tycker du om heroes?

Jag testar!

Okej, jag ska testa! Jag har kollat runt på olika bloggar och det är många som har väldigt fin design. Så nu ska jag testa att ändra designen på min blogg. Omg, undrar om jag klarar detta? Wish me luck!

Slappa eller plugga?

Mmmm... Har precis käkat en sen, lat söndagsfrukost bestående av pannkakor med kanel och socker och några med hallonsylt. Gott! Innan frukosten städade jag undan efter middagen här igår. Det är väldigt kul att ha folk hemma, men det är inte riktigt lika roligt att diska efter gästerna.

Nu ska jag egentligen ägna dagen åt att plugga men jag har inte lust. Är riktigt sugen på att bara kolla på film o slappa.
Vad tycker du, bör jag plugga eller slappa?

Såhär snygg vill jag vara idag, förresten. Gillar hennes stil, avslappnat feminim. Typ.

image46

Björn Gustafsson?

Alltså, var verkligen Björn så rolig igår kväll? Han fick in en del roliga skämt, men helheten var... inte så kul, om du frågar mig. Bedöm själv;



Vad tyckte du om Björns framträdande igår?

Bra där, Linda!

Hemma igen efter en härlig kväll. Kvällen började hemma hos oss med middag, trevligt sällskap och lite gott att dricka. Sedan stack vi vidare till bowlinghallen där det kvällen till ära var discobowling. :) Jag var precis lika dålig på bowling som jag mindes, även om jag fick in en strike! Yey! Bra där, Linda! ;)
Efter bowlingen, där H regerade fett, blev det utgång. Sedan tog vi en taxi hem, och nu ska vi nana...
Härlig kväll!

Hittade inget på stan förut btw. :( Inte på shoppinghumör. Hoppas det blir bättre när jag åker hem till götet om två veckor, för min garderob är trist.

Sov gott!

Ryck upp mej!

nej, nu ska jag ta tag i mig själv och storstäda. Världens roligaste sysselsättning, en härligt regning lördag som denna.

image45


E städar hemma efter en fest i somras. Åh, vill ha sommar igen!

Vad gör du idag?

Orättvist!

Hit längtar jag nu;
image43

Thailand! Mitt favoritland ever! Jag vill verkligen dit. Istället befinner jag mig här;
image44


Morning!

Härligt med lördag!
Idag har jag planerat en hel massa, får se vad jag hinner med. Först på listan står iaf lördagsfrukost med min älskling. En sådan där god frukost, ni vet, med mackor, kokt ägg, varm choklad och müsli. Typ. Fast jag vet inte om jag orkar äta allt det? Tycker bara om att ha en massa frukostmat på bordet. Är skadad från barndomen, gissar jag, mamma är likadan.
Efter frukosten är det storstädning på g, vi får gäster ikväll. Lite friends som kommer över och käkar en lätt middag bara, innan vi sticker och bowlar och gör stan osäker (höhö).
Efter städningen ska jag försöka hinna göra en snabb raid på stan, (läs: shopping). Är ute efter lite vårigare kläder. Funderar på att dra en sväng förbi myrornas, för jag har en bild i huvudet på min drömkjol just nu, men jag vill sy den själv, och vad passar då bättre än en billig kjol som kan sys om?
Sedan bär det av till solariet, för nu är jag äckligt blek. Efter solningen blir det träning, och sedan hem, duscha, göra mig i ordning och laga mat. Och någon gång under dagen ska jag helst hinna plugga också.

Okej, let's face it; jag är tidsoptimist! men det är väl bäst att jag sätter igång. See ya'll later!

RSS 2.0