En toppenkväll

Ja, gårdagens uppdateringar var väl inte de bästa. Efter sista inlägget, vid ca 13:30 stängde jag av datorn och kröp ned i sängen med nyaste deckaren Ett enda ögonblick av Harlan Coben. Där låg jag kvar vid 16 när älsklingen kom hem. Sedan åkte jag och tränade, vilket var toppenskönt. Det behövdes verkligen! Sedan stack jag en snabbis förbi systemet och hm. Köpte två flaskor vin, och på hm hittade jag den sötaste toppen på rea. Jag köpte den inte, men funderar på att åka ned till stan sedan och kolla om den är kvar. Jättefin, grå-vit-gul. Hoppas den finns kvar.
Efter min spontana shoppingrunda cyklade jag hem, med bästa E i telefon. Hon skulle på date igår, hoppas det gick lika bra denna gången som förra. ;) Väl hemma stod älsklingen i köket och förberedde kvällens mat. Lyxigt! Bara för mig att hoppa in i duschen, ta på mig klänning (fick äntligen användning för min svarta långklänning, ville klä upp mig lite) och slå mig ned med ett glas asti i handen och bli serverad av maten. Toppengott, och en jättemysig kväll. Jag älskar dig, älskling!
Den bästa kvällen denna veckan, so far. Vi får väl se vad vi hittar på ikväll. Jag har lust att vara social ikväll, vi får väl se.
Nu har vi precis käkat frukost och nu ska vi plugga ett tag. Fast jag vill hellre läsa deckaren. Hum, får se hur jag kan lura älsklingen att jag verkligen pluggar när jag i själva verket läser deckaren? Äh, jag kommer nog på ngt.

Btw, här snöar det. Den 12:e april, och det snöar!!! Fy f*n, rent ut sagt. Man kan ju bli deppig för mindre. Nu ska jag kila ut och slänga soporna! Later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0