Torka...

Solen skiner, tiden springer iväg. Ska sticka iväg till träningen om några minuter, men kände för att uppdatera lite här. Det enda jag gör på dagarna i stort sett är att plugga, träna, äta och sova. Det är med andra ord inga spännande grejor som händer, så det är därför det är lite torka här på bloggen just nu. Men håll ut, bättring är på väg. Snart är tentan avklarad, och då väntar en händelsefylld sommar. Nej, nu måste jag kila om jag ska hinna träna... Later!


Man måste våga för att vinna

Ojdå, här har det varit dött ett tag. Sorry för dålig uppdatering, jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har pluggat, myst med älsklingen, shoppat, städat, tränat och tagit långpromenader. Typ. 
I torsdags var jag på stan en sväng innan jag stack till skolan, och där hittade jag världens finaste vippiga kjol med hög midja på HM. Mmm, bara längtar tills det blir lite varmare igen så att jag kan använda den. Hade dock på mig den när vi var ute i fredags, tillsammans med strumpbyxor för annars hade det varit för kallt. Kan tänka mig att den blir snygg till mina nya rosettpumps, men jag har inte kunnat pröva tillsammans eftersom skorna är hemma i götet. Får prova om tre veckor, när jag åker hem igen.

Tentaångesten växer sig allt starkare för varje dag som går, imorgon är det bara två veckor kvar. Jag har ingen disciplin alls! Därför är det så bra sådana här dagar som idag när jag ska vara i skolan typ hela dagen. Bara jag håller mig hemifrån går det bra, eftersom om jag sitter i biblioteket och pluggar finns det ingenting som distraherar. Ingen disk, ingen mjuuuk säng, ingen dator med internet etc. Så nu ska jag strax åka till skolan för att bli disciplinerad. Kommer hem sent, eftersom jag tänkte träna efter skolan as well. Det innebär att jag är hemma strax innan nio. Bra, så ska dagarna se ut! Gillar att ha mycket om mig och kring mig, för så brukar mitt liv se ut. Här i örebero har det tyvärr inte riktigt sett ut så, eftersom det är så mycket hemmastudier. Och visst är det mysigt att plugga hemma, att vara utvilad och inte uppstressad, men det är samtidigt lite tråkigt. Jag känner liksom inte att jag lever. Det får bli bättring till hösten.  Då ska jag vara mer aktiv. Funderar på att börja dansa till hösten. Kul att träffa nytt folk och så, men samtidigt är det inte så kul att gå själv. Men hur ska jag träffa nytt folk om jag inte går själv? Just det, jag borde alltså gå själv. Har sett att det ligger åtminstone en dansskola i stan, och jag vet att älsklingens arbetskamrat som är jämnårig med mig går där så det är alltså inte bara småbarn. Man måste våga för att vinna.

Mamma och pappa är i italien på bröllopsresa just nu. Inte alls avundsjuk ( på resan, inte det faktum att de varit gifta i 20 år).... De bor precis vid havet, på ett mysigt hotell med pool utanför deras dörr. De ska njuta i en vecka, mysa och dricka vin. Låter inte det härligt?

Nä, nu ska jag göra mig iordning så att jag kommer iväg till skolan någon gång.

Dagens bästa: "Kungahuset rasar över HIV-mannens modemiss". Och Özz Nujen på mix megapol igår. Han är rolig! 

I'm off!

Nepp, nu sticker jag och tränar. :) Det blir ett medelpass på F&S idag, eller ev en runda på gymmet. Jag får se, hoppas på medel. Det är roligare, men det är inte säkert att det finns plats. Fast hur många tränar idag? Hoppas på inte många. Det är alldeles grått på utsidan, men jag hoppas jag klarar mig undan regn. Ikväll blir det mys med älsklingen.
Ooops, måste kila!

Min nya hobby

Mitt nya stora intresse är att smygläsa bloggar. Att sitta och läsa bloggar skrivna av bekanta eller till och med vänner, trots att de inte har en aning om att jag läser. Bloggarna utelämnar ofta saker personen aldrig hade sagt till mlig i vanliga fall, eller iaf inte på det sättet. Jag får reda på deras inre tankar och deras vardag - trots att jag inte ens pratar med dem så mycket i vanliga fall. Det är ett helt perfekt förhållande! Jag stillar min nyfikenhet samtidigt som jag får reda på en hel massa hemligheter. Det finns faktiskt fler än man tror som bloggar om sina högst privata tankar. Ibland är meddelandena krypterade, dvs. de skriver halvkryptiska saker. men man kan lätt luska ut hemligheten iaf, bara man vet tillräckligt mycket om personen. Och det gör jag, i många fall. Självklart är det roligast att läsa de bloggarna som skrivs av de man känner bäst och vet mest om.

Det är min nya hobby. Vilken är din?


Det perfekta förhållandet

Finns det perfekta förhållandet? Mitt svar är ja, det gör det.
Hur får man det perfekta förhållandet? Det krävs kärlek, RESPEKT, omtanke, RESPEKT, att man lyssnar på varandra, RESPEKT och en vilja att det ska fungera.
Allt för många ger upp alldeles för lätt idag. En fnurra på tråden och it's over. Men det behöver inte vara så. Jag skulle vilja påstå att vägen till det perfekta förhållandet går genom att tygla sitt tempramentet. Man ska sträva efter att inte bråka, att inte ha något man behöver vädra. Så fort man hittar något i sin partner man irriterar sig på eller eventuellt kommer kunna irritera sig på; ta upp det! Tala om det! Ingen människa vill bråka egentligen, om man tänker på allt ett bråk för med sig (nu talar jag inte om make-up-sex). Man mår dåligt, både fysiskt och psykiskt.


Vill du ha ett perfekt förhållande måste du kämpa för det. Ingenting är gratis!



Underbar...

dag! solen skiner och det är fredag. Jag ligger i solen på balkongen och lyssnar på Christer i P3. Fredagsflörten håller på att avgöras. Gulligt program. :)

Var i skolan en stund på morgonen, cyklade hem genom stan och köpte solglasögon på hm. Provade en massa klänningar på gina tricot och en hel massa skor på wedins, din sko, nilsson, bianco, scorett och p&c (eller vad affären heter...). Hittade dock inga skor eller klänningar som föll mig i smaken men jag ska kika lite mer när jag går på stan med älsklingen i eftermiddag.

 Nä, nu dök solen fram bakom molnen. Måste sola! ;) Later

Sarah Jessica Parker ÄR snygg

Nu är bloggen som vanligt igen. Bra, visste väl att det skulle fixa sig. Ingenting att oroa sig för.
Satt ute i solen och pluggade när mamma ringde nyss. Hon var på väg ut till havet. Härligt! Jag blev inte alls avudsjuk, närå. Jag sitter ju på min balkong och solbadar. Varför skulle jag vara avundsjuk? Men för att vara ärlig; det är inte samma sak att sitta på en balkong som att vara vid havet. Alls. Bara en månad kvar här nu. Snart så.

Alla frågar mig hela tiden hur plugget går, och jag får samma panik varje gång jag hör frågan. För ska jag vara ärlig pluggar jag inte alls så mycket som jag borde. Men nyss läste jag igenom en övningstenta och vet ni? Jag tackar mitt goda minne, för jag kunde svara på alla frågor. Wie! Det kändes bra. Så när någon frågar nästa gång kan jag gladeligen säga att det går toppenbra! En underbar känsla. Och det är mycket lättare att plugga när det känns bra. Så är det! Nu vill jag bara ha den där j*a tentan avklarad. Ge mig styrka att läsa, ge mig möjligheten att stoppa tiden, ge mig den 6:e juni.

Jag kan förresten konstatera att satc är bra, Sarah Jessica Parker ÄR snygg och jippie, jag har 4 säsonger kvar att njuta av. Oh my, detta kommer gå ut över mitt pluggande...

Resultat + konstig blogg

Något konstigt har hänt med bloggen, den ser vääääldigt konstig ut. jaja, det löser sig väl. No panic! Nu sitter jag i solen och pluggar. Börjar redan se resultat. Med både brännan och plugget. ;)

Solen hägrar + jag ställer upp

Oj, det blev allt en sovmorgon för mig idag. Härligt! Jag gick upp med älsklingen imorse vid sju, la mig och tittade på fyra satc avsnitt i rad när jag egentligen skulle sova. Nåja, man lever bara en gång. Sedan somnade jag, och vaknade strax efter tio. Skönt! Nu ska jag strax sätta mig i solen och plugga helahela dagen. Plugga är trist, men att få färg är roligt. Därför kombinerar jag. ;)

Ikväll ska jag sticka och träna. Kl 17:30 börjar passet, och jag måste verkligen komma igång med träningen igen. Alldeles för lätt att slappa till sig på vårkanten, eftersom man hellre vill vara ute än inne i det fina vädret.

Blä, jag tror att min dator åkte på ett rejält virus igår. Väldigt konstigt, jag gick in på en sida som blondinbella länkade till, jagsoker.se. Efter det hittade datorn 4 threats, varav ett virus. Fy! Men jag hoppas givetvis att mitt superduper ickeexisterande virusprogram löser det. Eller jo, jag har ett men jag har inte förstått mig på hur det fungerar. Kanhända det är igång, kanhända det är avstängt. Jag vet inte.

Chefen ringde mig igår. Han undrade när jag kommer tillbaka till götet igen efter tentan. "När vill du att jag ska komma tillbaka?" frågade jag. Han ville att jag skulle jobba redan den 6:e juni, två dagar efter tentan. Okej sa jag. Det är en röd dag, vilka brukar resultera i money, money. :) Så visst ställer jag upp, hehe.

Nä, nu hägrar solen och boken om arvsrätt. Later!
None

Ps:
Mitt paket kom inte idag heller. :( Jag vill ha det nu! Hoppas det kommer imorgon, annars får jag vänta heeela helgen
.

Fint

Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg där jag konstaterar att shit vad solen tar nu på vårkanten. man sitter ute en kort stund, och innan man vet ordet av är ansiktet översvämmat av fräknar. Fint. Härligt! Tillbaka till solen!

Rökare, varför finns de?

Sommar, sommar, sommar. Åh, hoppas vädret alltid är så här bra. Har suttit ute på balkongen en stund nu (okej, okej, jag erkänner: jag somnade!) och jag mår så bra av solen. Dess strålar liksom strömmar in i mig och får mig att känna mig så levande. Jag bara längtar efter en skål med nyplockade jordgubbar och en lemonad. Gärna nu. men okej, jag får hålla mig en och en halv månad till. Men sedan ska jag banne mig ha sommar varje dag!

Väntar på att älsklingen ska komma hem, för då tror jag att jag ska vara så tråkig att jag sticker ned till stan och kollar lite sommarkläder i affärerna. (han har cykeln till jobbet idag, så jag måste vänta tills han kommer hem...) Han borde vara hemma vilken sekund som helst.


Jag hatar verkligen rökare. I alla former; feströkare, röker bara ibland-rökare och kan inte vara utan mina två paket om dagen-rökare. Men en av de värre sorterna måste ändå vara min granne som röker ute på sin balkong. Det har han gjort hela dagen. Och han går upp mitt i natten för att göra det. Röken kommer in genom lägenhetens ventiler och får det att sticka i ögonen på en när man sover. Röklukt, finns det något värre? Jag tror inte det.



Nej, tack och lov att jag inte röker. Jag bara önkar att min 70-åriga granne kunde sluta också. Men man kan ju inte lära gamla hundar att sitta.
Later!

Makin' up some plans for summer

Nu är tvätten klar och jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på. Med mindre än en månad till tentan så borde jag plugga, men jag har absolut noll självdisciplin idag. Jag funderar på att baka, eller att lägga mig i solen och njuta en stund. Vi får se vad jag ska hitta på.

Det ska tydligen bli kanonväder i helgen, vad härligt. Det är sådana dagar man borde åka hem till götet och inte vara i bläörebero. Bada i sjöar, kan det bli äckligare? Nä, missförstå mig rätt. Inget, och då menar jag verkligen inget, går upp mot ett dopp i havet. For real. Jag vill ha havet här nu. Tänk vad härligt att kunna lägga sig på klipprona en stund, ta ett dopp och sedan åka hem och käka middag. Det ska jag göra till sommaren. Denna sommaren ska jag inte glömma att njuta, för det är minnena jag kommer att leva på hela vintern sedan.
Mina sommarplaner? Jag ska jobba hela, hela sommaren utom vecka 26. Då blir det semester med mamma, pappa ch brodra mi. Iofs ska jag vara ledig v 35 också, tillsammans med älsklingen. Vad .jag ska göra på semestern? Vecka 26 sticker vi antgligen ut och seglar, men det beror på vädret. Kanhända det är toppenväder, då är vi nog ute hela veckan. Är det dåligt väder tar vi kanske bilen ned till tyskland eller frankrike. Vi får se, allt kan hända med min familj. :) Vecka 35 ska vi nog inte hitta på något särskilt, älsklingen och jag. Det blir nog mest njuta av sensommaren i götet, kanske ta en weekendtrip till stockholm. Vi är så att säga öppna för förslag. Det viktigaste av allt är ändå att det är finfint väder! Denna sommaren ska jag bunkra solljus så att det räcker till långt in på vårkanten. 

Det blir ju antagligen ingen resa för mig och älsklingen i sommar, vilket kommer bli lite trist. Men förhoppningsvis åker vi tillsammans med min familj till NY till hösten, över en helg bara. Hoppas, hoppas. Jag behöver något att se fram emot. Fast nu ser jag mest fram emot sommaren. Men iaf, jag har aldrig vart i NY, så jag hoppas att vi åker.

Nä, nu ska jag kolla på satc. Later!

Shopping

Onsdag idag. Solen skiner, jag har inga planer mer än att tvätta klart (vilket är snart, tvättiden slutar kl 10), plugga, kolla SATC och ev shoppa. En underbar dag med andra ord! Härligt!
Gårdagens shoppingtur var givande, tro det eller ej. Det senaste halvåret har jag inte shoppat mer än ett par skor och ett linne, men så fort våren kommer fram då får jag en sådan lust att byta garderob. Helt och hållet. Härligt! Gårdagens shoppingtur resluterade iaf i ett marininspirerat linne från hm, samt en gossipgirlkavaj med trekvartsärmar från samma ställe. Känner för att bli lite mer preppy, helt enkelt.
Hittade tre klänningar också, som jag inte köpte någon av dem. Det är därför jag funderar på att shoppa lite till idag, eftersom jag gärna skulle vilja ha åtminstone två av dem. Har ingen sommarklänning, och det måste man ju ha. Speciellt när de är så billiga! :) Gina tricot har fått in massa fina kläder. Hoppas bara på att de öppnar sin webbshop snart.

Hoppas posten kommer snart. Jag väntar ett paket! Innehåll sekretessbelagt.


Update: Nu kom posten in genom brevinkastet och det verkar som att jag får vänta ytterligare en dag på mitt paket. Trist.

Nä, nu ska jag kila ned till tvättstugan. Later!

Ps: Ändrade av misstag min bloggdesign igår. Hur får jag tillbaka den gamla? Buhuhuhu....

Tankar

Ja, härligt att plugga när man väl kommer igång. Men nu vill jag vara klar! Äh, snart så. Ska bara fila lite på det en sista gång så.
Jag sov härligt inatt. Var så himla trött hela dagen igår, och så äntligen vid halv tolv fick jag gå och lägga mej. Sov heeela natten, och när klockan ringde kl 7 imorses ville jag verkligen inte gå upp. Men så är det, måste sköta mig. Inga långa sovmorgnar här inte, vet inte när jag sov länge senast. Gick upp vid åtta hela helgen, dels för att vi hyrde motorcykel i lördags och för att vi somnade så tidigt (för att vara oss) på lördagskvällen.


Vårt förhållande känns verkligen toppenbra just nu. Så underbart! Allting funkar, inga gnisslor eller tistlar. Sen att vi har små egenheter båda två, jag menar det är ju helt normalt. Det känns så himla bra att allt funkar, och att jag känner mig så trygg i förhållandet. Snart har vi varit ihop i 3,5 år. Det är länge! Omg vad tiden går fort! Den bara springer iväg. E blev precis ihop med J, och är så nyförälskad som man bara är där precis i början. Men hennes glädje, kärlek och entusiasm smittar av sig, så jag blir nykär i älsklingen varje dag numer.
Jag vet att många runt omkring oss reagerar på att vi nästan aldrig bråkar. Vi har aldrig haft ett riktigt storbråk, vi har inte ens höjt rösten mot varandra. Många säger att det inte är bra att inte bråka, att man måste vädra sina känslor och sin irritation mot varandra. Men om det inte finns något att vädra då?
Vi diskuterar mycket, och löser våra problem på det sättet istället. Visst är vi inte alltid hjärtliga och puttinuttiga mot varandra, men vi brukar ta upp det som vi grämer oss över med en gång och löser det oftast genom en handvändning. Vårt förhållande är så himla bra! Jag är verkligen världens lyckligaste flickvän just nu. Hoppas det fortsätter så här lääääänge till!


Måste fila det sista på arbetet! Bussen går om en timme, och då ska jag vara klar. Blä, jag vill inte. Fast samtidiggt vill jag nog ändå. Kanske? Äh, vad faen! Linda, tvivla inte på dig själv! Du ÄR bra. Du har gjort rätt. Du har bra argument som håller. Så det så!
Måste pusha på sig själv ibland, höhö... ;)

None

Jordgubbar - mumma! Sommaren får gärna komma nu! <3
Later!

Smidigt + dagens

Smidigt värre! Min blogg flyttades inatt, efter att jag begärt det ígår. Detta känns toppenbra, och flytten gick smidigare än vad jag trodde.
 
Dagens planer:
*Plugga fram till 12
*Skola 13-16
*shoppa efter 16
*Laga middag (ska testa ett nytt recept sedan, jag återkommer med recept och recension...)
* Ev. träna (om jag hinner... att det alltid blir lidande.)

Det ska bli en bra dag idag har jag bestämt mig för! Solen ska skina (även om det är molnigt nu), jag ska redovisa toppenbra på seminariet (även då föreläsaren är dålig och bara ser ned på oss) och jag ska hitta nya jeans i eftermiddag. Wish me luck! 

Nä, nu måste jag plugga! 
Hur ser din dag ut? 


Underbar helg!

Sitter hemma och pluggar. Eller ja, jag borde plugga men det gör jag ju inte såklart. Jag borde ha pluggat hela dagen, men det har jag inte gjort. Dåligt!

Helgen har iaf varit helt underbar! I lördags hyrde jag och älsklingen motorcykel och åkte längs kusten upp till smögen i det finfina vädret. Helt underbart! I smögen käkade vi varsin baguette med räkor, innan vi hoppade på hojen igen och åkte hem. Väl hemma insåg vi att det var långt kvar innan maten var färdig så vi åkte ut till havet och kollade på solnedgången. Mysigt! Det är kärlek när den är som bäst! Vi lämnade tillbaka hojen igår, men det lär inte dröja länge tills vi hyr nästa gång nu när vi fick reda på hur enkelt det var och hur roligt det var! Omg, jag vill ta mc-kort. Det ska jag göra, någon gång. I framtiden.

Kom upp till örebero sent igår kväll. Det var i stort sett bara att bädda rent i sängen och sova. Kylskåpet ekade tomt, så vi fick somna på fastande mage. Jag var borta och handlade för ca en timme sedan, så nu har vi massa mat hemma igen. Men det är tråkigt att handla mat. Eller alltså, själva proceduren att välja ut varor och så är inte tråkigt men att behöva betala för det sedan är inte kul. Jag är ju inte så van vid att alltid betala för maten... Resten låter jag vara osagt.

Har en big seminarieuppgift som ska in imorgon med, men den är jag givetvis inte klar med. Äsch, får sätta mig nu. Och jä*lar, nu kom jag på att jag glömt ringa jobbet om lönen idag. Shit! Hoppas det går att lösa!


Nä, nu måste jag plugga! Later.

RSS 2.0